Με συναυλία θα τιμηθούν στο ΤΕΙ Πάτρας τα 41 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου‏

Τους εκατοντάδες σπουδαστές, που ξεπερνούν τους  400 και οι οποίοι παίρνουν μέρος στο τουρνουά μπάσκετ και ποδοσφαίρου του συλλόγου, χαιρετίζει η Αθλητική Επιτροπή του Σπουδαστικού Συλλόγου ΣΤΕΦ, τονίζοντας ότι η μαζική συμμετοχή δείχνει την ανάγκη της νεολαίας να αθληθεί και να γυμναστεί.

Στην σχετική της ανακοίνωση αναφέρει:

«Μέσα από αυτές τις διαδικασίες στέλνουμε το δικό μας μήνυμα. Της ομαδικότητας, της αλληλεγγύης, του συναγωνισμού μεταξύ μας, μακριά από φαινόμενα βίας και ρατσισμού και ενάντια στην εμπορευματοποίηση του αθλητισμού. Εναντία στην ναρκοκουλτούρα, σε αυτούς που θέλουν να ναρκώνουν τη ζωή μας, και να μας έχουν στην εξέδρα.


Στέλνουμε μήνυμα ότι ο αθλητισμός δεν είναι πολυτέλεια, αλλά δικαίωμα όλου του λαού . Η άθληση είναι ανάγκη κάθε νεολαίου και πρέπει η πρόσβαση στον αθλητισμό να είναι δωρεάν.

Η αξιοποίηση του Παμπελλοπονησιακού σταδίου για την διεξαγωγή του τουρνουά ποδοσφαίρου και του Έσπερου για το μπάσκετ έδειξε, ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν υπάρχει μαζική συμμετοχή και οργάνωση.

Οι ΤΕΙτζήδες πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι να σηκωθούμε από την εξέδρα και να μπούμε στο γήπεδο, διεκδικώντας δωρεάν αθλητισμό, με γήπεδα των ιδρυμάτων προσαρμοσμένα στις ανάγκες και επιστήμονες γυμναστές. 

Καλούμε τα μέλη του συλλόγου στην εκδήλωση που διοργανώνει η Αθλητική Επιτροπή με θέμα:

ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΖΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ»

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr