Με «λουκέτο» απειλείται η Γραμματεία του τμήματος Πληροφορικής και ΜΜΕ, του ΤΕΙ στον Πύργο, εφόσον μέσα στις επόμενες ημέρες δεν καταβληθούν τα δεδουλευμένα έξι ολόκληρων μηνών, που οφείλονται στις δυο Διοικητικούς Υπαλλήλους και ξεπερνούν συνολικά τις 20.000 ευρώ.

Σύμφωνα με άρθρο του thebest.gr, οι δυο υπάλληλοι, παρέχουν αδιαλείπτως τις υπηρεσίες τους παρ’ όλο που δεν λαμβάνουν τα δεδουλευμένα τους. Μάλιστα δηλώνουν αποφασισμένες να προσφύγουν ακόμα και στη Δικαιοσύνη για να δικαιωθούν.

«Καλούμε τον δήμαρχο να παρέμβει άμεσα και να πράξει τα δέοντα και αυτονόητα. Δεν ζητούμε χάρη. Απαιτούμε την καταβολή των δεδουλευμένων μας. Δηλώνουμε δημοσίως και κατά τρόπο σαφή, ότι εφ’ όσον δεν υπάρξει αμεσότατη ικανοποίηση των νομίμων αξιώσεων μας εντός των επόμενων ολίγων ημερών, για λόγους αξιοπρέπειας και εν όψει του αδιεξόδου στο οποίο έχουμε περιέλθει χωρίς δική μας υπαιτιότητα, θα αναγκαστούμε να παύσουμε να παρέχουμε την εργασία μας, με ό, τι τούτο συνεπάγεται για την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος. Παράλληλα, επιφυλασσόμαστε να ασκήσουμε κάθε δικαίωμα μας, προσφεύγοντας στη Δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου και λαμβάνοντας κάθε τελέσφορο μέτρο, προς ικανοποίηση των αξιώσεων μας» τόνισαν.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr