Φοιτητές του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας "μπούκαραν" στο γραφείο του Πρύτανη!

Φοιτητές του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας "μπούκαραν" στο γραφείο του Πρύτανη!

Φοιτητές μπήκαν νωρίτερα στο γραφείο του Πρύτανη του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας για να διαμαρτυρηθούν. Οι φοιτητές απαιτούν να να βρεθεί λύση στο θέμα ορίου δήλωσης μαθημάτων, ενώ ζητούν λύσεις και στα προβλήματα των κτιριακών υποδομών.

Οι φοιτητές τονίζουν ότι υπερασπίζονται την απόφασή τους, να παλέψουν μέχρι τέλους για να καταργηθεί το όριο δήλωσης μαθημάτων.


Όπως αναφέρουν οι φοιτητές σε σχετική ανακοίνωση που απέστειλαν στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr:

Υπερασπιζόμαστε τις αποφάσεις μας να παλέψουμε μέχρι τέλους για να καταργηθεί το όριο δήλωσης μαθημάτων.

Οι απαντήσεις που πήραμε από την σύγκλητο το ΤΕΙ την Παρασκευή 16 Μάρτη ήταν ενάντια στα συμφέροντα των φοιτητών. Την ίδια ώρα που κάνουμε μάθημα σε απαράδεκτες αίθουσες, τα εργαστηριά μας δεν έχουν εξοπλισμό και προσωπικό, την ίδια ώρα που υπάρχουν απλήρωτοι Πανεπισττημιακοί υπότροφοι, η σύγκλητος είχε το θράσος να μας πει ότι το όριο δήλωσης ανεβάζει την ποιότητα σπουδών μας!

Απαιτούμε από την σύγκλητο να συνεδριάσει άμεσα και να ικανοποιήσει το κοινό αίτημα όλων των φοιτητών της ΣΤΕ και της ΣΕΥΠ. Καλούμε όλα τα έτη να πάρουν μέρος στον αγώνα. Να γίνουν συνελεύσεις ετών προκειμένου να ενισχυθεί ο αγώνας μας με αποφάσεις από τα ίδια τα έτη.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr