Το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει στην πρωτοβουλία επιχειρηματικότητας Startup Europe Comes to Universities (SEC2U)

Με ένα ακόμα event, αυτή τη φορά στην Πάτρα, το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει στην εβδομάδα επιχειρηματικότητας Startup Europe Comes to Universities!

H SEC2U, που οργανώνεται από το Δίκτυο Startup Europe University Network (SEUN) και υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Startup Europe), είναι μια πρωτοβουλία που αναδεικνύει τη δέσμευση των ευρωπαϊκών ΑΕΙ για τη δημιουργία ισχυρής κουλτούρας επιχειρηματικότητας και καινοτομίας εντός της ακαδημαϊκής κοινότητας. Για να ενδυναμώσει τους δεσμούς μεταξύ των διαφόρων εμπλεκόμενων στα ακαδημαϊκά επιχειρηματικά οικοσυστήματα, η SEC2U οργανώνει για δεύτερη φορά ταυτόχρονες εκδηλώσεις φέρνοντας σε επαφή επιχειρηματίες, φοιτητές, καθηγητές και εκπροσώπους τοπικών αρχών την εβδομάδα 23 έως 29 Οκτωβρίου και το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας θα είναι για άλλη μια φορά παρόν!

Σε μια εκδήλωση που διοργανώνεται από το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και θα λάβει χώρα στο φιλόξενο συνεργατικό χώρο POS4WORK (Γούναρη 69) στην Πάτρα, την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου και ώρα 19:30, οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν ευκαιρίες ανάπτυξης των εγχειρημάτων τους και των επιχειρηματικών δεξιοτήτων τους. Ειδικότερα, στην εκδήλωση με θέμα «New TEIWEST projects in the services of our entrepreneurial ecosystem» οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για ευκαιρίες υποστήριξης των εγχειρημάτων τους μέσω διασυνοριακών έργων και διαγωνισμών του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, ενώ θα υπάρχει διαθέσιμος χρόνος για δικτύωση των συμμετεχόντων.

Μέσω αυτής της συνεργασίας του Γραφείου Μεταφοράς Τεχνολογίας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας γίνεται ακόμα ένα βήμα προς την εξωστρέφεια και διεθνοποίηση του Ιδρύματος μαζί με άλλα 30 Πανεπιστήμια υψηλού κύρους που ήδη συμμετέχουν στην πρωτοβουλία SEC2U.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση που θα φιλοξενηθεί στο συνεργατικό χώρο POS4WORK (Γούναρη 69), στην Πάτρα, πατώντας εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr