Ορκωμοσίες στο ΤΕΙ Καβάλας

Ορκωμοσίες στο ΤΕΙ Καβάλας

Οι καθιερωμένες τελετές ορκωμοσίας των πτυχιούχων του ΤΕΙ Καβάλας πραγματοποιήθηκαν στις 25 και 26 Μαϊου. Οι περισσότερες πραγματοποιήθηκαν μετά το πρωί, στο μεγάλο αμφιθέατρο του ΤΕΙ. Στις 25 Μαϊου το πρωί ορκίστηκαν οι πτυχιούχοι απόφοιτοι των τμημάτων σχολής διοίκησης και οικονομίας. Αρχικά για τα τμήματα διοίκησης επιχειρήσεων και διαχείρισης πληροφοριών, στη συνέχεια το μεσημέρι για τη λογιστική και την χρηματοοικονομική.

Την Παρασκευή 26 Μαΐου, στις 10.30 το πρωί πραγματοποιήθηκεη  τελετή ορκωμοσίας για το τμήμα μηχανικών τεχνολογίας πετρελαίου και φυσικού αερίου. Ακολούθησαν το τμήμα ηλεκτρολόγων μηχανικών και το μεσημέρι το τμήμα μηχανικών πληροφορικής.


Όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, λόγω των τελετών, η κίνηση στο ΤΕΙ ήταν ιδιαίτερα αυξημένη. Υπήρχαν παντού στους δρόμους του ιδρύματος παρκαρισμένα αυτοκίνητα, ενώ εγκαίρως ήταν πλησίον του χώρου της ορκωμοσίας επαγγελματίες φωτογράφοι, ακόμη κι ανθοπώλες για τα καθιερωμένα λουλούδια προς τους αποφοίτους που ξεκινούν με πολλές ευχές καθηγητών και συγγενικών τους προσώπων, την προσπάθεια να βρούνε εργασία.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις Ορκωμοσίες των Φοιτητών

(Φωτογραφία από το Φώτο Καπάιος)

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr