Ο Νίκος Ρωμανός παρακολουθεί κανονικά τα μαθήματα του στο ΤΕΙ Αθήνας

Ο Νίκος Ρωμανός παρακολουθεί κανονικά τα μαθήματα του στο ΤΕΙ Αθήνας

Κανονικά παρακολουθεί τα μαθήματά του με βραχιολάκι ο Νίκος Ρωμανός, ο οποίος έχει λάβει ειδική άδεια γι' αυτό το σκοπό από το υπουργείο Δικαιοσύνης, όπως επιβεβαιώνει σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της το news.gr, η μητέρα του, Παυλίνα Νάσιουτζικ. 

"Παρακολουθεί κανονικά τα μαθήματά του κατά τους τελευταίους περίπου δύο μήνες", σημειώνει η κυρία Νάσιουτζικ. 


"Ωστόσο δεν είναι ο πρώτος στον οποίο εφαρμόζεται το συγκεκριμένο μέτρο, όπως λανθασμένα αναφέρεται από συναδέλφους σας", προσθέτει. 

"Ο πρώτος ο οποίος ξεκίνησε να παρακολουθεί τα μαθήματά του με βραχιολάκι ήταν ο Αργύρης Ντάλιος, ένας από τους κρατούμενους για τη ληστεία του Βελβεντού. 

Σημειώνεται ότι ο Νίκος Ρωμανός έχει εισαχθεί το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Μονάδων Υγείας του ΤΕΙ Αθηνών, όπου παρίσταται κάποιες ημέρες την εβδομάδα για να παρακολουθεί τα μαθήματά του. Το συγκεκριμένο δικαίωμα προκύπτει μετά την τροπολογία που είχε περάσει στη Βουλή ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, σύμφωνα με την οποία οι κρατούμενοι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τα μαθήματά τους με φυσική παρουσία στο χώρο διδασκαλίας, έχοντας προηγουμένως ολοκληρώσει επιτυχώς το 1/3 του κύκλου των μαθημάτων τους. 

Περισσότερα νέα για το ΤΕΙ Αθήνας στην κατηγορία «ΤΕΙ Αθήνας» του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr