Φοιτητής του ΤΕΙ Αθήνας βρέθηκε νεκρός - Πρόκειται για δολοφονία ή αυτοχειρία;

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση ενός 20χρονου φοιτητή του Τμήματος Πληροφορικής στο ΤΕΙ Αθήνας από τα Γλυκά Νερά Αττικής.

Για τον φοιτητή είχε δηλωθεί εξαφάνιση από τους γονείς του στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυκών Νερών στις 10 Μαΐου 2016. Η τελευταία φορά, ωστόσο, που τον είδαν οι δικοί του άνθρωποι ήταν στις 8 Μαΐου 2016.

Νεότερη ενημέρωση: Δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον φοιτητή του ΤΕΙ Αθήνας - Τι έδειξε ο ιατροδικαστής

Ένας περαστικός που έκανε βόλτα στην περιοχή του Αγίου Πέτρου στην Πεντέλη, το πρωί του Σαββάτου, εντόπισε το πτώμα σε θαμνώδες σημείο και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Η σορός βρισκόταν, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, σε προχωρημένη σήψη λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν στην περιοχή το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατόν να εξακριβωθεί από την αρχή το κατά πόσο έφερε τραύματα από όπλο ή άλλο αντικείμενο.

Δίπλα στο πτώμα σύμφωνα με το antenna, βρέθηκαν δυο κάλυκες από κυνηγετικό όπλο, αλλά όχι και το μοιραίο όπλο με συνέπεια η αστυνομία να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, χωρίς όμως να αποκλείει και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Αυτό ενδεχομένως να γίνει γνωστό από τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που θα δείξουν αν πρόκειται για δολοφονία ή αυτοχειρία. Μεταξύ άλλων ερευνάται το σενάριο το πτώμα να μεταφέρθηκε στο σημείο όπου βρέθηκε και να έγινε σε άλλο χώρο η εγκληματική πράξη.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο φοιτητής δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές. Αυτό που ερευνάται είναι το κατά πόσο είχε διαφορές με κάποιον το τελευταίο διάστημα.

Φοιτητής του ΤΕΙ Αθήνας βρέθηκε νεκρός

Φοιτητής του ΤΕΙ Αθήνας βρέθηκε νεκρός

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr