Σπουδαστικοί Σύλλογοι, ΤΕΙ Αθήνας, προβοκάτσιες Σπουδαστικοί Σύλλογοι του ΤΕΙ Αθήνας κάνουν λόγο για προβοκάτσιες στο Ίδρυμα

Σπουδαστικοί Σύλλογοι του ΤΕΙ Αθήνας κάνουν λόγο για προβοκάτσιες στο Ίδρυμα

Το Γραφείου Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ με ανακοίνωση του κάνει λόγο για προβοκατόρικες ενέργειες στο ΤΕΙ Αθήνας. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

Με χυδαία αντικομμουνιστικά συνθήματα και ύβρεις προς την ΚΝΕ εμφανίστηκε τις τελευταίες μέρες στο ΤΕΙ Αθήνας το λεγόμενο «Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι του ΤΕΙ», ενώ χτες μέλη του έφτασαν στο σημείο να χτυπήσουν στελέχη της KNE. Με αφορμή αυτές τις προβοκατόρικες ενέργειες, το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ, σε ανακοίνωσή του, τονίζει:


«Καταγγέλλουμε τις προβοκατόρικες ενέργειες που πραγματοποιούνται τις τελευταίες μέρες στο ΤΕΙ Αθήνας από αυτοαποκαλούμενους "αναρχικούς", με αποκορύφωμα την επίθεση σήμερα 3 Μάρτη σε στέλεχος της ΚΝΕ.

Είναι ύποπτος ο ρόλος τους, όταν προκαλούν, εμποδίζουν την ενημέρωση των σπουδαστών, κατεβάζουν αφίσες της ΚΝΕ, γεμίζουν το ΤΕΙ με αντικομμουνιστικά συνθήματα, επιτίθενται, την ώρα που σπουδαστές μέλη της ΚΝΕ οργανώνουν την ενημέρωση και τον αγώνα μαζί με τους σπουδαστές:

  • Για να δοθεί απάντηση με 48ωρη απεργία απέναντι στην κλιμάκωση της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
  • Για να περιφρουρήσουμε οι νέοι και οι νέες τα δικαιώματα και τις ανάγκες μας, παλεύοντας για τη ζωή που μας αξίζει μαζί με τον εργαζόμενο λαό.
  • Για να οργανωθεί η αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και τους μετανάστες, να δυναμώσει η πάλη ενάντια στην αιτία που γεννά πολέμους, προσφυγιά, φτώχεια και φασισμό.
  • Για να σταματήσει εδώ και τώρα η εμπλοκή της Ελλάδας στους σχεδιασμούς των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ που πάνε να βάλουν μπουρλότο στη γειτονιά μας με θύματα πάλι τους λαούς.

Καλούμε μαζικά τη νεολαία, τους σπουδαστές του ΤΕΙ Αθήνας να καταδικάσουν την προσπάθεια εκφοβισμού και τις προβοκατόρικες ενέργειες, που στόχο έχουν να βάλουν εμπόδια στον αγώνα ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ, που τσακίζει τα δικαιώματα και τις ανάγκες της νεολαίας και των εργαζομένων, ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς».

Τη χτεσινή προβοκατόρικη επίθεση καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους και οι Σπουδαστικοί Σύλλογοι Σχολής Γραφικών Τεχνών (ΣΓΤΚΣ) και Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας (ΣΕΥΠ) του ΤΕΙ Αθήνας.

Περισσότερα νέα για το ΤΕΙ Αθήνας στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr