Πλημμύρισε, ΤΕΙ Αθήνας,ΕΙΚΟΝΕΣ

Πλημμύρισε το ΤΕΙ Αθήνας για δεύτερη φορά σε ένα χρόνο! [ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ]

Σε κινητοποίηση προχώρησαν σπουδαστές του ΤΕΙ Αθήνας το μεσημέρι της Πέμπτης, διαμαρτυρόμενοι για τα σοβαρά προβλήματα που προκλήθηκαν από την καταιγίδα στις σχολές του ΤΕΙ Αθήνας στο Αιγάλεω, όπου, μεταξύ άλλων, πλημμύρισαν εργαστήρια με εξοπλισμό.

Είσαι Φοιτητής στο ΤΕΙ Αθήνας; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών ΤΕΙ Αθήνας» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του ΤΕΙ!

Με ανακοίνωσή του το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών  καταγγέλλει το γεγονός ότι δεν υπάρχουν τα στοιχειώδη μέτρα προστασίας και καλεί τους αρμόδιους φορείς -από τη διοίκηση του ΤΕΙ Αθήνας μέχρι και το υπουργείο Παιδείας- να δώσουν άμεσα λύση. 

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του ΜΑΣ υπογραμμίζει: 

«Σήμερα 22 Οκτώβρη, λόγω των άσχημων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή της Αττικής, προκλήθηκαν σημαντικά προβλήματα στις σχολές του ΤΕΙ Αθήνας στο Αιγάλεω. Εργαστήρια μέσα στα οποία στεγάζεται εξοπλισμός πλημμύρισαν ενώ η πρόσβαση στο ΤΕΙ είναι σχεδόν ανέφικτη καθώς έχει πλημμυρίσει το προαύλιο του ιδρύματος.

Είναι απαράδεκτο το γεγονός πως εν έτει 2015 στο μεγαλύτερο ΤΕΙ της Ελλάδας δεν έχουν παρθεί στοιχειώδη μέτρα προστασίας από καιρικά φαινόμενα. Να αναλάβουν τις ευθύνες τους άμεσα όλοι οι αρμόδιοι φορείς από τη διοίκηση του ΤΕΙ Αθήνας μέχρι και το υπουργείο Παιδείας και να δώσουν άμεσα λύση, όπως απαιτούν και οι σπουδαστές του ΤΕΙ Αθήνας σε κινητοποίηση που πραγματοποιούν αυτήν την ώρα. Άμεσα να παρθούν μέτρα ώστε να μην κινδυνέψουν οι υποδομές και εξοπλισμός του ΤΕΙ Αθήνας». 

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

Πλημμύρισε το ΤΕΙ Αθήνας

Πλημμύρισε το ΤΕΙ Αθήνας

Περισσότερα νέα για το ΤΕΙ Αθήνας ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr