εγγραφές, πρωτοετών, ΤΕΙ Αθήνας, 2015

Τι θα γίνει με τις εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών στο ΤΕΙ Αθήνας

Έληξε το απόγευμα η κατάληψη στο ΤΕΙ Αθήνας από περίπου 40 άτομα που ζητούσαν να δοθεί εκπαιδευτική άδεια στον κρατούμενο Νίκο Ρωμανό, προκειμένου να παρακολουθήσει τα μαθήματα στη σχολή του.

Η κατάληψη ξεκίνησε τα ξημερώματα της Κυριακής από περίπου 40 άτομα, με αίτημα να δοθεί άδεια στον κρατούμενο Νίκο Ρωμανό να παρακολουθήσει μαθήματα στη σχολή του. Ο πρόεδρος του ιδρύματος Μιχάλης Μπρατάκος, είχε εκφράσει την ανησυχία του, πως αν συνεχιζόταν και την επόμενη εβδομάδα η κατάληψη, υπήρχε κίνδυνος να χαθεί το εξάμηνο. Τελικά, πριν λίγη ώρα οι καταληψίες αποχώρησαν από το κτίριο, ενώ μικρή ομάδα υποστηρικτών τους πραγματοποίησε πορεία, χωρίς προβλήματα.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΤΕΙ Μιχάλη Μπρατάκο, από τη Δευτέρα θα αποκατασταθούν οι διοικητικές λειτουργίες, ενώ από την Τρίτη θα συνεχιστεί η εξεταστική που είχε διακοπεί λόγω της κατάληψης. Επίσης θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση ανακοίνωση του Ιδρύματος για το τι θα γίνει με τις εγγραφές πρωτοετών φοιτητών. (Αν θέλεις να ενημερωθείς πρώτος για το ζήτημα των εγγραφών ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ)

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις η κατάληψη του Ιδρύματος έληξε!!

Όσο για αύριο 28/09/2015 αναστέλλεται κάθε διαδικασία του Ιδρύματος. Θα επαναλειτουργήσει την Τρίτη 29/09/2015.

Αναλυτικά:

1. Η εξεταστική περίοδος θα ξεκινήσει με Πρόγραμμα που θα εκδοθεί από την Τρίτη 29/09/2015

2. Για τις επόμενες δυο (2) εβδομάδες θα είναι ανοιχτή η ηλεκτρονική πλατφόρμα estudy για ανανεώσεις εγγραφής και δήλωση μαθημάτων.

3. Εκκρεμεί επίσημη ανακοίνωση του Ιδρύματος για το τι θα γίνει με τις εγγραφές πρωτοετών.

Διαβάστε επίσης: 

Την σελίδα των πρωτοετών φοιτητών στο FACEBOOK μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ

Μείνετε συντονισμένοι στο Νο1 φοιτητικό site της Ελλάδας για την καθημερινή σας ενημέρωση!!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr