Υπουργείο, Παιδείας, Προέδρος,  ΤΕΙ Αθήνας, κατάληψη,21/09,2015 Στο Υπουργείο Παιδείας ο Προέδρος του ΤΕΙ Αθήνας για την κατάληψη

Στο Υπουργείο Παιδείας ο Προέδρος του ΤΕΙ Αθήνας για την κατάληψη

Σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του ΤΕΙ Αθηνών όπως η διακοπή της εξεταστικής περιόδου, οι εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών, καθώς και η λειτουργία του Ειδικού Λογαριασμού και των οικονομικών υπηρεσιών μισθοδοσίας- έχει προκαλέσει η κατάληψη στο Ίδρυμα από ομάδα αντιεξουσιαστών για δωδέκατη συνεχή ημέρα.

Είσαι φοιτητής στο ΤΕΙ Αθήνας; Κάνε LIKE στο Ενημέρωση Φοιτητών ΤΕΙ Αθήνας για να είσαι πάντα ενημερωμένος!


Μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου του Τ.Ε.Ι. Αθήνας Καθηγητή Μιχάλη Μπρατάκου πραγματοποιήθηκε, σήμερα 24/09/2015, συνάντηση στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με την Αναπληρώτρια Υπουργό Σία Αναγνωστοπούλου, αρμόδια για τα θέματα ανώτατης εκπαίδευσης, με την παρουσία της Προϊσταμένης της Γενικής Διεύθυνσης Ανώτατης Διεύθυνσης κ. Π. Διονυσοπούλου.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ρύθμιση της διαδικασίας για την εκπαιδευτική αδειοδότηση του Νίκου Ρωμανού φοιτητή του Ιδρύματος, από τα αρμόδια Υπουργεία Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης.

Η κ. Αν. Υπουργός άμεσα επικοινώνησε με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Νίκο Παρασκευόπουλο, ο οποίος της γνώρισε ότι ήδη ασχολείται με το θέμα και πρόκειται να εκδώσει σχετική ανακοίνωση. Ακόμη, η κ. Αν. Υπουργός δεσμεύτηκε για την παρακολούθηση και ευόδωση του θέματος, με σκοπό την επαναλειτουργία του Ιδρύματος. 

Διαβάστε επίσης: 

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, όπως πάντα πρώτοι στην ενημέρωση των φοιτητών, θα σας κρατούν ενήμερους για όλα τα τελευταία νέα που αφορούν το ΤΕΙ Αθήνας. Μείνετε συντονισμένοι!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr