ΤΕΙ Αθήνας Γενική Συνέλευση κατάληψη

Τι διατυπώθηκε στη Συνέλευση του ΤΕΙ Αθήνας για την κατάληψη!

Συνεχίζεται για 10η ημέρα η κατάληψη του ΤΕΙ Αθήνας από μικρή ομάδα αντιεξουσσιαστών οι οποίοι ζητούν να δοθεί άδεια στο έγκλειστο φοιτητή Ν Ρωμανό να φοιτήσει στο Ιδρυμα.

Κάνε LIKE στο Ενημέρωση Φοιτητών ΤΕΙ Αθήνας για να είσαι πάντα ενημερωμένος!

Η Συνέλευση του ΤΕΙ Αθήνας σε ανοικτή συνεδρίασή της, σήμερα 22/9/2015, διατύπωσε “την αγανάκτησή της γιατί μικρή ομάδα αυτοπροσδιοριζόμενων αντιεξουσιαστών/αναρχικών επικαλούμενη την υπόθεση του έγκλειστου φοιτητή  Ρωμανού συνεχίζει επί 10ήμερο την κατάληψη των κεντρικών εγκαταστάσεων του ΤΕΙ Αθήνας παρακωλύοντας όλες τις δραστηριότητες του Ιδρύματος”.

“Δεδομένου ότι η εκπαιδευτική αδειοδότηση του Ν. Ρωμανού αφορά αποκλειστικά την πολιτεία και όχι το ΤΕΙ Αθήνας, καλούνται τα συναρμόδια υπουργεία Παιδείας, Δικαιοσύνης και άλλα., να λάβουν άμεσα τις σχετικές αποφάσεις ώστε να ρυθμίσουν το ανωτέρω θέμα, για να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία του ιδρύματος “, τονίζει η Συνέλευση του Ιδρύματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, όπως πάντα πρώτοι στην ενημέρωση των φοιτητών, θα σας κρατούν ενήμερους για όλα τα τελευταία νέα που αφορούν το ΤΕΙ Αθήνας. Μείνετε συντονισμένοι!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr