Συνεχίζεται, κατάληψη, ΤΕΙ, Αθήνας, 9η ημέρα, 2015, 21/9, εγγραφές tei athinas,athens Συνεχίζεται η κατάληψη στο ΤΕΙ Αθήνας για 9η ημέρα

Συνεχίζεται η κατάληψη στο ΤΕΙ Αθήνας για 9η ημέρα - Τι ανακοινώνουν οι καταληψίες

Το ΤΕΙ Αθήνας,τελεί υπό κατάληψη για 9η ημέρα, συγκεκριμένα από τα ξημερώματα της Κυριακής, 13/9/2015 από ομάδα νεαρών αντιεξουσιαστών που ζητούν να δοθεί άδεια στο Ν. Ρωμανό να φοιτά στο Ιδρυμα, έχουν ανασταλεί όλες οι λειτουργίες.

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, όπως πάντα πρώτοι στην ενημέρωση των φοιτητών, θα σας κρατούν ενήμερους για όλα τα τελευταία νέα που αφορούν το ΤΕΙ Αθήνας. Μείνετε συντονισμένοι!


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα του athens indymedia, ανακοίνωση αναφέρει πως οι καταληψίες συνεχίζουν την κατάληψη στο ΤΕΙ Αθήνας, αλλά επίσης καλούν σε πλαισίωση της κατάληψης για συνέχιση του αγώνα, όπως οι ίδιοι αναφέρουν.

Μείνε ενημερωμένος για όλα τα νέα του ΤΕΙ Αθηνών (ΕΔΩ)

Η ανακοίνωση αυτούσια όπως αναρτήθηκε έχεις ως εξής: 

Τις τελευταίες μέρες γύρω από το κατειλημμένο ΤΕΙ Αθήνας το κράτος έχει ξεκινήσει μια κλιμακούμενη προσπάθεια καταστολής τοποθετώντας ανα διαστήματα ομάδες ασφαλιτών. Ενδεικτικό αυτού ήταν η απόπειρα σύλληψης/προσαγωγής ενός εξερχόμενου συντρόφου από την κατάληψη η οποία απετράπει μέτα τη παρέμβαση της περιφρούρησης. Οι ασφαλίτες τράπηκαν σε φυγή ενώ δευτερόλεπτα μετά εμφανίστηκαν ΔΙΑδες. Οι μεθοδεύσεις καταστολής δεν έμειναν στη θεσμική τους μορφή, αφού εντελώς προβοκατόρικα στα στενά γύρω απ' τη κατάληψη άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε κάδους. Προφανώς όλα αυτά δεν εκπλήσουν και δεν τρομοκρατούν κανέναν μας.

Καλούμε σε πλαισίωση της κατάληψης για συνέχιση του αγώνα.

- ΑΜΕΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΝΙΚΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ

- ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΣΤΑΤΗΡΗ

- ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΣΑΚΑΛΟΥ

- ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΕΚΦΑΝΣΗ

- ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΣΜΙΚΗ-ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Συνέλευση αναρχικών/αντιεξουσιαστών του κατειλημμένου Τ.Ε.Ι. Αθήνας

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ

Τι αναφέρει η σημερινή ανακοίνωση του Ιδρύματος για την συνεχιζόμενη κατάληψη (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Διαβάστε ακόμη: 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr