Κανονικά θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα από την Πέμπτη [11/12] στο ΤΕΙ Αθήνας

Πληροφορίες αναφέρουν πως μετά την λήξη της απεργίας πείνας του Νίκου Ρωμανού σταματάει η κατάληψη στο ΤΕΙ Αθήνας και το Ίδρυμα θα λειτουργήσει κανονικά με τα μαθήματα της Πέμπτης 11/12/14 να πραγματοποιούνται.

Ο Ρωμανός κέρδισε - Με βραχιολάκι θα παρακολουθεί μαθήματα στο ΤΕΙ Αθήνας

Συμφωνεί ο ΣΥΡΙΖΑ με την τροπολογία του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου για το ζήτημα του Νίκου Ρωμανού και κάλεσε τον 21χρονο να σταματήσει την απεργία πείνας και δίψας που κάνει.


Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για νίκη του Νίκου Ρωμανού, νίκη της δημοκρατίας, αλλά και του κοινοβουλευτισμού.

Οι επικοινωνίες Τσίπρα-Βενιζέλου-Παπούλια-Σαμαρά

Λίγο πριν ξεκινήσει η ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή για την τροπολογία για την εξ αποστάσεως φοίτηση των κρατουμένων, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ τηλεφώνησε στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ζητώντας τους να συμβάλουν στην εξεύρεση λύσης. Ο κ. Τσίπρας, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στον κ. Παπούλια: «Κύριε Πρόεδρε, αυτό που προέχει είναι η ανθρώπινη ζωή. Πρέπει να βρεθεί λύση».

Ο Κάρολος Παπούλιας είχε επικοινωνία και με τον πρωθυπουργό, στον οποίο, σύμωνα με πληροφορίες, είπε πως «πρέπει να βρεθεί λύση για τον Ρωμανό με τρόπο ικανοποιητικό».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr