Η διαδικασία για την έκδοση φοιτητικού πάσου για Πρωτοετείς, Μεταπτυχιακούς και Διδακτορικούς φοιτητές

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως φέτος οι φοιτητές για να αποκτήσουν την Ακαδημαική Ταυτότητα (ΠΑΣΟ) θα υποβάλλουν αίτηση ηλεκτρονικά και θα επιλέγουν το κατάστημα στο οποίο τους βολέβει για να την παραλάβουν.

Αφού τα περισσότερα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα δεν έχουν δώσει σαφείς οδηγίες για το πως και που οι φοιτητές θα κάνουν την αίτηση, σας παρουσίαζουμε μέσα στα FoititikaNea.gr την διαδικασία και όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται οι φοιτητές.

Οι προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί φοιτητές όλων των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους για έκδοση νέας ακαδημαϊκής ταυτότητας πατώντας ΕΔΩ


Αφού βέβαια έχτε παραλάβει την βεβαίωση πρόσβασης η Γραμματεία του αντίστοιχου τμήματος στο οποίο φοιτείτε σας δίνει και ένα Username και ένα Password για να έχτε πρόσβαση σε διάφορες ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος που ανήκετε (Πανεπιστήμιο-ΤΕΙ). Με αυτό το Username και Password θα μπείτε στην παραπάνω σελίδα και θα τα συμπληρώστε όταν πατήσετε στην κατηγορία "Είσοδος" το πλαίσιο "Προπτυχιακός Φοιτητής"(Αν είστε Πρωτοετής). Τα υπόλοιπα είναι εύκολα καθώς δίνονται οδηγίες.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr