Μέχρι 14 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για τον παγκόσμιο φοιτητικό διαγωνισμό GSEA

Μέχρι 14 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για τον παγκόσμιο φοιτητικό διαγωνισμό GSEA

Ο τελικός του διαγωνισμού, που θα αναδείξει το νικητή, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους τελικούς της Φρανκφούρτης, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου, στο THE HUB EVENTS, Αλκμήνης 5, Αθήνα, στις 5.30 μμ.

Το GSEA είναι ένα πρόγραμμα του Entrepreneurs’ Organization (EO), το οποίο βραβεύει φοιτητές με πρωτοποριακά επιχειρηματικά σχέδια, δίνοντάς τους, παράλληλα, την ευκαιρία να χτίσουν μακροχρόνιες σχέσεις μεταξύ τους και με τα μέλη του ΕΟ. Τα τελευταία χρόνια, οι συμμετέχοντες δημιούργησαν χιλιάδες θέσεις εργασίας και εκατομμύρια ευρώ σε πωλήσεις.


Για να ενημερώνεστε για όλους τους φοιτητικούς διαγωνισμούς πατήστε εδώ.

Οι φοιτητές που καλύπτουν τα κριτήρια - τη στιγμή του διαγωνισμού- θα πρέπει, επιπλέον, να είναι γραμμένοι σε προπτυχιακό τμήμα πανεπιστημίου ή κολεγίου και να είναι υπεύθυνοι σε μία επιχείρηση που λειτουργεί τουλάχιστον για έξι μήνες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση, στο www.GSEA.org/apply, έως τις 14/02/2017.

Σημειώνεται ότι ο νικητής του διαγωνισμού θα βραβευθεί, παρουσία όλου του ελληνικού επιχειρηματικού οικοσυστήματος στα Startupup/Scaleup Awards της Boussias Communications και θα έχει τη δυνατότητα να διαγωνιστεί με τους κορυφαίους φοιτητές-επιχειρηματίες, παγκοσμίως, για να διεκδικήσει έπαθλα και παροχές, συνολικής αξίας 400.000 δολαρίων.

Περισσότερους Φοιτητικούς Διαγωνισμούς μπορείτε να δείτε στην κατηγορία Φοιτητικοί Διαγωνισμοί του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr