Διαγωνισμός για φοιτητές με επιχειρηματικές ιδέες

Διαγωνισμός για φοιτητές με επιχειρηματικές ιδέες - «Ψηφιακή Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα/ JA START UP»

Τις δικές τους επιχειρηματικές ιδέες θα παρουσιάσουν 12 ομάδες φοιτητών από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, στον διαγωνισμό «Ψηφιακής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας/ JA START UP», του «Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/ Junior Achievement Greece» που τελείται κάθε χρόνο, υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, στον Ταύρο. Στόχος των ομάδων των φοιτητών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που συμμετέχουν στον διαγωνισμό είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης που θα τους δώσει το εισιτήριο για την Ευρώπη.


Η ομάδα που θα κερδίσει το πρώτο βραβείο θα διαγωνισθεί στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό «Enterpise Challenge 2016» του Junior Achievement Europe. Η ελληνική ομάδα θα διαγωνισθεί με τους φοιτητές άλλων 19 ευρωπαϊκών χωρών στις 6-8 Ιουλίου 2016 στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Οι φοιτητές θα ριχτούν στη μάχη των επιχειρηματικών ιδεών, στις τρεις το μεσημέρι, ενώ ο νικητής που θα εκπροσωπήσει την ελληνική επιχειρηματικότητα στην Ευρώπη θα ανακοινωθεί στις 7 το απόγευμα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr