Τα αποτελέσματα του 1ου Φοιτητικού Ποιητικού Διαγωνισμού της Φιλοσοφικής Αθηνών

Τα αποτελέσματα του 1ου Φοιτητικού Ποιητικού Διαγωνισμού της Φιλοσοφικής Αθηνών

Η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και η Κριτική Επιτροπή του Πρώτου Φοιτητικού Ποιητικού Διαγωνισμού εκφράζουν τη χαρά τους για την ευρύτατη ανταπόκριση των φοιτητών της Φιλοσοφικής Σχολής στον Διαγωνισμό.

Η σχολή είναι πια στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα και να αναδείξει τις καλύτερες συμμετοχές. Το μεγαλύτερο μέρος του Διαγωνισμού διεξήχθη εξ αποστάσεως, εν μέσω πανδημίας και πρωτόγνωρων συνθηκών για τη φοιτητική και την κοινωνική ζωή.


Με τον ίδιο τρόπο θα διεξαχθεί, εξ ανάγκης, και η τελετή της βράβευσης, η οποία προγραμματίζεται να γίνει διαδικτυακά την Τετάρτη 3 Ιουνίου και ώρα 8 μ.μ., σύμφωνα με σύνδεσμο που θα κοινοποιηθεί στους συμμετέχοντες [οι τελευταίοι παρακαλούνται να ενημερώνονται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης της συναδέλφου Δώρας Μέντη: tmenti[at]phil.uoa[dot]gr].  

Με την παρούσα ανάρτηση η Κοσμητεία επισυνάπτει «δώρο ασημένιο ποίημα» ένα μικρό Ανθολόγιο που περιέχει τα 18 διακεκριμένα ποιήματα των φοιτητών και των αποφοίτων μας  που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό.

ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr