Ασθενοφόρα, περιπολικά στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής - Τραυματίστηκαν φοιτητές (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Ασθενοφόρα, περιπολικά στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής - Τραυματίστηκαν φοιτητές (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Σκηνές πανικού επικράτησαν σήμερα το μεσημέρι στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, όταν σύμφωνα με πληροφορίες του «Φοιτητικά Νέα» ομάδα χούλιγκαν, με κράνη και αλυσίδες, εισέβαλαν στον κεντρικό διάδρομο του Πανεπιστημίου και προκάλεσαν ζημιές στις τζαμαρίες και επιτέθηκαν σε φοιτητές.

Καθώς λάμβαναν χώρα τα επεισόδια εντός του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος τα μαθήματα διακόπηκαν μέχρι νεωτέρας με ανακοίνωση της Διοίκησης, ενώ μετά από κάποια ώρα με νεότερη ανακοίνωσή της, η Αντιπρύτανις Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, έκανε λόγο για αποκατάσταση της λειτουργίας του πανεπιστημίου.


Οι φοιτητές που βρίσκονταν στο σημείο απομακρύνθηκαν από τον χώρο καθώς η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική όταν άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια άνοιξαν πυροσβεστήρες και πέταξαν καπνογόνα εντός του κτιρίου. Αποτελέσμα των συμπλοκών όπως αναφέρουν πληροφορίες του «Φοιτητικά Νέα» ήταν φοιτητές να οδηγηθούν με τραύματα στο νοσοκομείο. 

Στο σημείο εκτός από ασθενοφόρα κατεύθασαν και περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ..

Να αναφερθεί πως το προηγούμενο διάστημα "φυγάδευσαν" τον γνωστό τραγουδιστή NiVo από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, ενώ ήταν προγραμματισμένη μουσική εκδήλωση υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών εντός του Ιδρύματος, μετά από παρέμβαση ο κρατώντας καδρόνια.

Η στιγμή των επεισοδίων

Αναβολή μαθημάτων

Αναλυτικά η Αντιπρύτανις Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας ανακοίνωσε στις 14:15 πως "Αναστέλλονται όλες οι ακαδημαϊκές λειτουργίες για σήμερα 5 Νοεμβρίου 2019 μέχρι νεωτέρας". Μετά από κάποια ώρα ακολούθηκε νεότερη ενημέρωση προς την φοιτητική κοινότητα πως "Η ακαδημαϊκή λειτουργία του Πανεπιστημίου, σήμερα 5 Νοεμβρίου, συνεχίζεται πλέον κανονικά".

Απειλές από μέλος φοιτητικής παράταξης καταγγέλλει πως δέχτηκε φοιτητής του ΔΙΠΑΕ - Τον μήνυσε

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr