Φοιτητική Κάρτα, καθιέρωση, ψηφιακής κάρτας,  φοιτητές, δήλωσε, ο Ν. Φίλης Φοιτητική Κάρτα: Καθιέρωση ψηφιακής κάρτας για τους φοιτητές δήλωσε ο Ν. Φίλης [ΒΙΝΤΕΟ]

Φοιτητική Κάρτα: Καθιέρωση ψηφιακής κάρτας για τους φοιτητές δήλωσε ο Ν. Φίλης [ΒΙΝΤΕΟ]

«Στο θέμα της φοιτητικής μέριμνας υπάρχει ένα θέμα σπατάλης. Για αυτό θα προχωρήσουμε στην καθιέρωση μίας ψηφιακής κάρτας του φοιτητή με βάση την οποία θα μπορεί να ελέγχει κανείς πόσα γεύματα υπάρχουν, πόσα μπορεί να πληρώσει και πρέπει να πληρώσει ο φοιτητής και όχι να γίνεται υπολογισμός της σίτισης από το μυαλό μας.

Αν θέλεις να ενημερωθείς πρώτος για όλα τα τελευταία νέα που αφορούν την νέα Φοιτητική Κάρτα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


Μέχρι το τέλος του ακαδημαϊκού έτους θα βγει αυτή η ψηφιακή κάρτα. Αυτός είναι ο στόχος», δήλωσε ο Νίκος Φίλης, στον Νίκο Χατζηνικολάου!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Μέχρι στιγμής το φοιτητικό επίδομα χορηγείται με χειρόγραφη διαδικασία και ελέγχους με την αναμονή για την χορήγηση του επιδόματος να φτάνει πολλούς μήνες όπως και αυτή την στιγμή εκκρεμούν επιδόματα σε φοιτητές από πέρσι. Έτσι πλέον οι αιτήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά αλλά και οι διασταυρώσεις για το ορθό των αναγραφόμενων από τους φοιτητές.

Το μητρώο αυτό όπως ανέφερε ο Ν. Φίλης θα διευκολύνει και θα επιταχύνει την διαδικασία αλλά θα αποφεύγονται όπως είπε και κάποιες μικρές περιπτώσεις διαφθοράς όπως αυτό που παρουσιάζεται στην δωρεάν σίτιση. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Φίλης η δωρεάν σίτιση των φοιτητών λειτουργεί ουσιαστικά κάτω από ένα καθεστώς αδιαφάνειας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Περισσότερα Φοιτητικά Νέα ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr