Το Σποτ της Πανσπουδαστικης ΚΣ για τις Φοιτητικες Εκλογες 2016 (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σποτ της Πανσπουδαστικης ΚΣ για τις Φοιτητικες Εκλογες 2016 (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ανακοίνωση της η Πανσπουδαστική ΚΣ αναφέρει: Στις 18 Μάη, οι φοιτητές και οι σπουδαστές σε όλη την Ελλάδα έχουν την ευκαιρία να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα ανυπακοής και αντεπίθεσης στην αντιλαϊκή επίθεση κυβέρνησης - ΕΕ και κεφαλαίου μέσα από τις φοιτητικές - σπουδαστικές εκλογές, η  σε ανακοίνωση της.

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, το μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal στην Ελλάδα όπως κάθε χρόνο θα καλύψουν ζωντανά λεπτό προς λεπτό τη ροή των αποτελεσμάτων των Φοιτητικών Εκλογών 2016.


Η συνέχεια της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

Να ενισχύσουν την Πανσπουδαστική ΚΣ, εκλέγοντας περισσότερους αγωνιστές στα ΔΣ των συλλόγων τους, ώστε το φοιτητικό κίνημα να βρεθεί σε καλύτερη θέση, για να οργανώνεται με αντοχή, διάρκεια και προοπτική ο αγώνας ενάντια στην αντιλαϊκή επίθεση που συνεχίζεται, για να μπει σε πρώτο πλάνο η διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών των φοιτητών των λαϊκών οικογενειών.

Άλλωστε, οι φετινές εκλογές πραγματοποιούνται λίγες μόλις μέρες μετά την άθλια μεθόδευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να προχωρήσει με fast-track διαδικασίες το νομοσχέδιο - λαιμητόμο για το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό, αφήνοντας ορθάνοιχτο το δρόμο και για τους νέους γύρους της αντιλαϊκής επίθεσης που είναι ήδη στα σκαριά και πλήττουν εξίσου παλαιούς και νέους εργαζόμενους.

Το φοιτητικό και σπουδαστικό κίνημα έχει μπροστά του σκληρές μάχες, για να διεκδικήσει τις σύγχρονες ανάγκες στη μόρφωση, τη δουλειά και τη ζωή. Απέναντί μας έχουμε τα μονοπώλια, την εξουσία και το κράτος τους, τις κυβερνήσεις και τα κόμματά τους, τις ενώσεις τους -την ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Μαζί με το εργατικό - λαϊκό κίνημα. Όλοι μαζί έχουμε τη δύναμη να τους σαρώσουμε. Αυτό το μήνυμα να βγάλει η κάλπη των εκλογών στις 18 Μάη, με ψήφο στην Πανσπουδαστική ΚΣ. Στα ψηφοδέλτια που συμμετέχουν τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, της ΚΝΕ και άλλοι πρωτοπόροι αγωνιστές.

Όλα τα τελευταία νέα που αφορούν τις Φοιτητικές Εκλογές 2016 στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr