Το κλίμα των Φοιτητικών Εκλογών 2017 στην Πάτρα

Το κλίμα των Φοιτητικών Εκλογών 2017 στην Πάτρα

Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης βγήκαν τα εκλογικά... τραπεζάκια και οι κάλπες στήθηκαν στις αίθουσες του σχολικού συγκροτήματος Ανδρέας Παπανδρέου, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας. Οι φοιτητές του πανεπιστημίου Πατρών άλλοι με μπλουζάκια των παρατάξεων, άλλοι με φυλλάδια ανα χείρας και άλλοι με τα κινητά και τα hands free έκαναν από νωρίς το κάλεσμα προς όλους.

Στόχος των φοιτητών στους μηχανισμούς κάθε παράταξης είναι η μέγιστη δυνατή προσέλευση ψηφοφόρων-φοιτητών, καθώς κάθε χρόνο "νικητής" των φοιτητικών εκλογών αναδεικνύεται η αποχή.


Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Φοιτητικές Εκλογές 2017

Στην είσοδο του σχολικού συγκροτήματος είχε πεταχτεί προεκλογικό υλικό. Στους τοίχους του σχολείου δεν είδαμε κολλημένες αφίσες - τουλάχιστον εως τις 09.00 το πρωί- κάτι που αποτελεί παράκληση και του δήμου καθώς πρόσφατα έχει βαφτεί - ανακαινισθεί η πρόσοψή του.

Οι κάλπες για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο πλαισιο των φοιτητικών εκλογών άνοιξαν σήμερα στις 08.00 το πρωί και θα κλείσουν στις 20.00 το απόγευμα.

Από την πλευρά τους οι φοιτητές του ΑΤΕΙ ψηφίζουν στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος.

Δείτε LIVE τα Αποτελέσματα των Φοιτητικών Εκλογών

Την πλατφόρμα LIVE καταμέτρησης των αποτελεσμάτων των Φοιτητικών Εκλογών 2017 για το Πανεπιστήμιο Πατρών μπορείτε να την δείτε εδώ και για το ΤΕΙ Πάτρας εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Φωτό thebest

Μείνετε συντονισμένοι στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για όλες τις εξελίξεις των Φοιτητικών Εκλογών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr