Οι Φοιτητικές Εκλογές 2022 και τα Αποτελέσματα στα "Φοιτητικά Νέα" / ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ

Οι Φοιτητικές Εκλογές 2022 και τα Αποτελέσματα στα "Φοιτητικά Νέα"

Φοιτητικές Εκλογές 2022: Συντονιστείτε την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 στα «Φοιτητικά Νέα» για να αποκτήσετε πρόσβαση στη ροή γεγονότων των Φοιτητικών Εκλογών 2022 και να δείτε ΠΡΩΤΟΙ (LIVE) τα Αποτελέσματα Φοιτητικών Εκλογών 2022 (ανά Τμήμα, Πανεπιστήμιο).

Συντονιστείτε στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς θα σας μεταδώσουμε σε πραγματικό χρόνο (LIVE) από νωρίς το πρωί μέσω Liveblogging όλες τις εξελίξεις των Φοιτητικών Εκλογών 2022. 


Τα «Φοιτητικά Νέα» το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal της χώρας, ΠΡΩΤΑ όπως κάθε χρόνο, θα καλύψουν τον παλμό των Φοιτητικών Εκλογών 2022 σε ζωντανή ροή λεπτό προς λεπτό μέχρι το κλείσιμο της κάλπης (στην αρχική σελίδα foititikanea.gr και στην Εδική Κατηγορία Φοιτητικές Εκλογές) και φυσικά έπειτα LIVE καταμέτρηση και μετάδοση των Αποτελεσμάτων.

Όλα τα νέα, οι ειδήσεις και τα Αποτελέσματα των Φοιτητικών Εκλογών αποκλειστικά και μόνο στα«Φοιτητικά Νέα».

Μπορείτε να μας στέλνετε τα μηνύματα σας, τα άρθρα σας / απόψεις σας, τις καταγγελίες σας, τις φωτογραφίες και βίντεο σας καθώς και δελτία τύπου στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Από νωρίς το πρωί για όλα τα νέα των Φοιτητικών Εκλογών 2022 μόνο στα «Φοιτητικά Νέα»

Φοιτητικές Εκλογές 2022

(ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΔΩ)

Οι φοιτητικές εκλογές στα Πανεπιστήμια της χώρας θα διεξαχθούν αύριο Τετάρτη 18/05/2022.

Ως είθισται, οι φοιτητές θα μπορούν να ψηφίζουν στις σχολές τους από τις 7 το πρωί έως και τις 7 το βράδυ, κάτι όμως που δεν είναι απολύτως δεσμευτικό, καθώς ο κάθε σύλλογος ορίζει τις ώρες που βολεύουν. 

Τι πρέπει έχω μαζί μου

Για μπορέσει να ψηφίσει κάποιος φοιτητής ή φοιτήτρια στις Φοιτητικές Εκλογές 2022 πρέπει να έχει μαζί του και να επιδείξει στην εφορευτική επιτροπή αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης. Απαγορεύεται να ψηφίσει φοιτητής με την επίδειξη ΠΑΣΟ ή φοιτητικής ταυτότητας μόνο. (Αυτό καθορίζεται από τον κάθε Φ.Σ. ξεχωριστά).

Φοιτητής χωρίς αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης, επιτρέπεται να ψηφίσει με βεβαίωση από την γραμματεία του τμήματος, ύστερα από έλεγχο της καρτέλας του φοιτητή στις Γραμματείες.

Που ψηφίζω

Οι αίθουσες-εκλογικά κέντρα, όπου λάμβάνουν χώρα οι φοιτητικές εκλογές, ανακοινώνονται από το Δ.Σ. του Φοιτητικού Συλλόγου δύο μέρες περίπου πριν τις φοιτητικές εκλογές.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Φοιτητικές Εκλογές 2022.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr