Τι γίνεται με τις Φοιτητικές Εκλογές 2020

Τι γίνεται με τις Φοιτητικές Εκλογές 2020

Φοιτητικές Εκλογές 2020: Μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί αν οι φετινές φοιτητικές εκλογές θα ακυρωθούν οι αν πρόκειται να μετατεθούν για το καλοκαίρι λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φοιτητικά Νέα» δεν έχει πραγματοποιηθεί κάποιο διαπαραταξιακό συμβούλιο καθώς δεν το έχουν επιτρέψει έως τώρα οι συνθήκες.


«Οι φοιτητικές εκλογές είναι ένα θέμα ευαίσθητο το οποίο μπροστά στην υγεία των συμφοιτητών μας έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Απόφαση ως προς την ημερομηνία πραγματοποιήσης των φοιτητικών εκλογών, δεν έχει ληφθεί ακόμα γιατί, το τι μέλλει γενέσθαι σε αυτό το θέμα εξαρτάται από το πότε θα αρθούν τα μέτρα για τα πανεπιστήμια» αναφέρει στα «Φοιτητικά Νέα» ο Γραμματέας της φοιτητικής παράταξης ΠΑΣΠ Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Βασίλης Φράγκος.

«Ωστόσο, ο,τι απόφαση και αν ληφθεί, θα είναι με κύριο γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και των συμφοιτητών μας».

Πέρσι οι Φοιτητικές Εκλογές διεξάχθηκαν στις 10 Απριλίου 2019. Τα αναλυτικά αποτελέσματα των περσινών φοιτητικών εκλογών μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Για ότι νεότερο θα υπάρξει σχετική ενημέρωση μέσα από τα «Φοιτητικά Νέα» μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr