Η Σύγκλητος του Παντείου Πανεπιστημίου για τις φοιτητικές εκλογές 2019

Η Σύγκλητος του Παντείου Πανεπιστημίου για τις φοιτητικές εκλογές 2019

Φοιτητικές Εκλογές 2019: Η Σύγκλητος του Παντείου Πανεπιστημίου για την διεξαγωγή των φοιτητικών εκλογών 2019 στο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα:

"Η Σύγκλητος, μετά από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με την ομάδα εκπροσώπων των φοιτητικών παρατάξεων του Πανεπιστημίου, αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ και ανακοινώνει τα εξής:


α) Η διεξαγωγή των φοιτητικών εκλογών είναι ένα θέμα, που αφορά σε όλο το Πανεπιστήμιο και, όπως σε όλα τα Πανεπιστήμια της χώρας διεξήχθησαν οι εκλογές με τη συμμετοχή όλων των φοιτητικών παρατάξεων, έτσι θα πρέπει να διεξαχθούν και στο Πανεπιστήμιό μας.

β) Η Σύγκλητος δεν έχει καμία διάθεση να εμπλακεί στη διαφωνία μεταξύ των φοιτητικών παρατάξεων, όσον αφορά στην ημερομηνία διεξαγωγής των φοιτητικών εκλογών στο Πανεπιστήμιο. Για τον λόγο αυτόν, προκειμένου να παράσχει στις φοιτητικές παρατάξεις όλες τις διευκολύνσεις για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών, θα πρέπει να δηλωθεί από κοινού ομόφωνη απόφαση από όλες τις φοιτητικές παρατάξεις σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής των φοιτητικών εκλογών."

ΚΕΦΕ Παντείου: Αύριο 16/4 η διεξαγωγή των φοιτητικών εκλογών

Δείτε μέσα από τα «Φοιτητικά Νέα» το έγγραφο της ΚΕΦΕ

"Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) Παντείου δηλώνει ότι ο Φοιτητικός Σύλλογος Παντείου -πλην της ΔΑΠ- έχει αποφασίσει ομόφωνα να διενεργηθούν εκλογές αύριο, Τρίτη 16/4.

Καταγγέλλουμε τη στάση της Πρυτανείας που Θέτει αδικαιολόγητα κωλύματα ως προς τη διεξαγωγή των φοιτητικών εκλογών και καλούμε μαζικά κάθε φοιτητή να συμμετάσχει στη διαδικασία. Επιπλέον, τονίζουμε ότι η Σύγκλητος δεν έχει καμία αρμοδιότητα να καθορίσει την ημερομηνία των εκλογών, κάτι που αποφασίζεται εξ ολοκλήρου από τους φοιτητές."

Τα παραπάνω αναφέρει ανακοίνωση της ΚΕΦΕ Παντείου, εν όψει των φοιτητικών εκλογών της 16ης Απριλίου.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία για τις Φοιτητικές Εκλογές.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr