ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ: Κάλεσμα συμμετοχής στις φοιτητικές εκλογές

ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ: Κάλεσμα συμμετοχής στις φοιτητικές εκλογές

Φοιτητικές Εκλογές 2019: "Ο Σύλλογος Φοιτητών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών «Σωτήρης Πέτρουλας» καλεί ΟΛΟΥΣ τους φοιτητές να συμμετέχουν ενεργά στις φετινές φοιτητικές εκλογές την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 δίνοντας δυναμικό παρόν. Η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Σπόρτιγκ.

Από το αποτέλεσμα των εκλογών θα αναδειχθεί το νέο 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φοιτητών καθώς και οι εκπρόσωποι φοιτητών σε όλα τα όργανα διοίκησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.


Η αποχή αποτελεί το καλύτερο άλλοθι για όσους μας θέλουν κομπάρσους της ιστορίας, για όσους θέλουν να αποφασίζουν χωρίς εμάς για το δικό μας παρόν και μέλλον. Αγωνιζόμαστε για γνήσια και ανεξάρτητη φωνή των φοιτητών πέρα και έξω από κομματικές ή άλλες σκοπιμότητες και περιχαρακώσεις. Δεν χαρίζουμε το μέλλον μας σε κανέναν."

ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ

ΟΠΑ: Αναβολή των μαθημάτων για την διεξαγωγή των φοιτητικών εκλογών - Τι αποφασίστηκε

Φοιτητικές Εκλογές 2019: Τι χρειάζεται για να ψηφίσει ένας φοιτητής

Τα «Φοιτητικά Νέα» το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal της χώρας, ΠΡΩΤΑ όπως κάθε χρόνο, θα καλύψουν τις εξελίξεις και τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ των Φοιτητικών Εκλογών 2019 σε ζωντανή ροή, μέτρηση των αποτελεσμάτων, λεπτό προς λεπτό.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις Φοιτητικές Εκλογές 2019.  

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr