Θα γίνουν ή όχι μαθήματα την ημέρα των Φοιτητικών Εκλογών 2019;

Θα γίνουν ή όχι μαθήματα την ημέρα των Φοιτητικών Εκλογών 2019;

Φοιτητικές Εκλογές 2019: Τα «Φοιτητικά Νέα» το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal της χώρας, ΠΡΩΤΑ όπως κάθε χρόνο, θα καλύψουν τις εξελίξεις και τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ των Φοιτητικών Εκλογών 2019 σε ζωντανή ροή, μέτρηση των αποτελεσμάτων, λεπτό προς λεπτό. 

Ενημερώνονται οι φοιτητές ότι ο Εσωτερικός Κανονισμός των περισσοτέρων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων ορίζει ότι κατά την ημέρα πραγματοποίησης των φοιτητικών εκλογών δεν διεξάγονται μαθήματα για να μπορέσουν οι φοιτητές να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.


Μερικά από τα Ιδρύματα είναι: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πάντειο Πανεπιστήμιο, Πανεπιστήμιο Πατρών, Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Πολυτεχνείο Κρήτης, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας.

Από την άλλη κανονικά θα γίνουν τα μαθήματα σε ορισμένες σχολές και τμήματα κατά την ημέρα των φοιτητικών εκλογών.

Μερικές από τις ανακοινώσεις αναφέρουν:

«Γίνεται γνωστό στους φοιτητές του Ιδρύματος πως την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019, δεν θα πραγματοποιηθεί η διδασκαλία των μαθημάτων λόγω των προγραμματισμένων φοιτητικών εκλογών. Την ημέρα των φοιτητικών εκλογών οι γραμματείες θα είναι ανοιχτές μόνο για την εξυπηρέτηση των φοιτητών στην άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος».

«Σας ενημερώνουμε ότι, βάσει του Εσωτερικού Κανονισμού του Πανεπιστημίου, την Τετάρτη 10/4/2019 δεν διεξάγονται μαθήματα, λόγω των Φοιτητικών Εκλογών.»

«Ανακοινώνεται ότι την ημέρα των φοιτητικών εκλογών Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 αναστέλλεται η εκπαιδευτική διαδικασία του Ιδρύματος.»

Φοιτητικές Εκλογές 2019: Τι χρειάζεται για να ψηφίσει ένας φοιτητής

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις Φοιτητικές Εκλογές 2019.  

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr