ΟΠΑ: Αναβολή των μαθημάτων για την διεξαγωγή των φοιτητικών εκλογών - Τι αποφασίστηκε

ΟΠΑ: Αναβολή των μαθημάτων για την διεξαγωγή των φοιτητικών εκλογών - Τι αποφασίστηκε

Φοιτητικές Εκλογές 2019: Σύμφωνα με πληροφορίες του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr δεν πραγματοποιήθηκε σήμερα νέα συνάντηση του διαπαραταξιακού συμβουλίου και έτσι η ΠΑΣΠ αποφάσισε να γίνουν εκλογές στο κλειστό γήπεδο Σπόρτιγκ με τις υπόλοιπες παρατάξεις να αποφασίζουν αποχή.

Πιο αναλυτικά αριστερά σχήματα, ΔΑΠ και bloco καλούν τους φοιτητές σε αποχή και ΠΚΣ άκυρο ψηφοδέλτιο με πολιτική τοποθέτηση.


Η Πρυτανεία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) ενημερώνει τους φοιτητές του Ιδρύματος ότι την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 δεν θα πραγματοποιηθούν τα προπτυχιακά μαθήματα, λόγω των φοιτητικών εκλογών που διενεργεί ο Σύλλογος Φοιτητών του ΟΠΑ.

Η ΠΑΣΠ με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημερώνει ότι οι φοιτητικές εκλογές του Συλλόγου Φοιτητών "Σωτήρης Πέτρουλας" θα διεξαχθούν στο κλειστό γήπεδο Σπόρτιγκ.

Η ΡΑΣ ΕΑΑΚ αναφέρει τα παρακάτω σχετικά με την απόφαση της ΠΑΣΠ «Η ΠΑΣΠ αποφάσισε να κάνει εκλογές με 1 ψηφοδέλτιο, το δικό της! Τα μικροπολιτικά παιχνίδια των παρατάξεων που παρεμβαίνουν στο σύλλογό μας μπήκαν για άλλη μία φορά μπροστά από τα συμφέροντα των φοιτητών/φοιτητριών και την αναγκαιότητα συγκρότησης των οργάνων του φοιτητικού συλλόγου, με αποτέλεσμα να γίνουν εκλογές με 1 πολιτική δύναμη. Καταγγέλουμε την εκλογική διαδικασία με τη συμμετοχή μόνο της ΠΑΣΠ αλλά και την στάση των υπόλοιπων πολιτικών δυνάμεων που δεν αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα διεξαγωγής ενιαίων, μαζικών και δημοκρατικών εκλογών.»

Φοιτητικές Εκλογές 2019: Τι χρειάζεται για να ψηφίσει ένας φοιτητής

Τα «Φοιτητικά Νέα» το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal της χώρας, ΠΡΩΤΑ όπως κάθε χρόνο, θα καλύψουν τις εξελίξεις και τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ των Φοιτητικών Εκλογών 2019 σε ζωντανή ροή, μέτρηση των αποτελεσμάτων, λεπτό προς λεπτό.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις Φοιτητικές Εκλογές 2019.  

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr