Η Πανσπουδαστική ΚΣ καταγγέλλει τη ΔΑΠ για τις φοιτητικές εκλογές στο ΠΑΠΕΙ

Η Πανσπουδαστική ΚΣ καταγγέλλει τη ΔΑΠ για τις φοιτητικές εκλογές στο ΠΑΠΕΙ

Φοιτητικές Εκλογές 2019: "Μηχανισμούς εξαγοράς και νοθείας στήνει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Πανεπιστήμιο Πειραιά (ΠΑΠΕΙ)", καταγγέλλουν οι εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο της Πανσπουδαστικής Κ.Σ. και σημειώνουν τα παρακάτω

«Ο καημός της ΔΑΠ να βγάλει νικητή τον Μητσοτάκη δεν έχει τελειωμό! Αξιοποιεί τις εκλογές του συλλόγου μας για να στήσει τις καριέρες των στελεχών της, να στήσει μηχανισμούς εξαγοράς και νοθείας στις πλάτες των φοιτητών.


Την τελευταία εβδομάδα, στο ΠΑΠΕΙ έχουν δώσει ρέστα σε αυτή την προσπάθεια! Συγκεκριμένα:

  • Με τη δικαιολογία πως "δεν υπάρχει χρόνος", μια εβδομάδα πριν (!), τυπώνουν ψηφοδέλτια σε "έμπιστο" όπως λένε τυπογραφείο, χωρίς να έχει γίνει από το διοικητικό συμβούλιο ο απαραίτητος έλεγχος και ταυτοποίηση των ονομάτων, με βάση τις επίσημες λίστες που δίνονται από τις γραμματείες. Με άλλα λόγια, σαν τον κλέφτη τυπώνει ψηφοδέλτιο που μπορεί και να μην έχει φοιτητές ή να υπάρχουν φοιτητές σε αυτό που δεν το γνωρίζουν!
  • Αρνήθηκε να υπογράψει τον εκλογικό κανονισμό που κατέθεσαν οι εκλεγμένοι με τη Πανσπουδαστική ΚΣ, που ορίζει τις διαδικασίες των εκλογών με βάση το καταστατικό των συλλόγων και που όλες οι παρατάξεις υπέγραψαν. Θα φέρει όπως είπε "δικό της" τη Δευτέρα! Προφανώς κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της, με εκλογές χωρίς παραβάν, με εφορευτική επιτροπή, στην οποία θα έχει απόλυτη πλειοψηφία! Δηλαδή θα ορίζει μόνη της και όπως τη συμφέρει τι είναι άκυρο και τι όχι !
  • Δεν είναι λίγες οι φορές που και όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου τραμπουκίζουν φοιτητές που ανοιχτά δηλώνουν ότι δεν θα τους ψηφίσουν προσπαθώντας να τους τρομοκρατήσουν ώστε να μην ψηφίσουν καθόλου!

Δεν θα τους περάσει! Είναι γελασμένοι εάν νομίζουν ότι θα τους αφήσουμε να κάνουν ό,τι θέλουν, οργανώνοντας εκλογές νοθείας και τραμπουκισμών!

Οι φοιτητές να βγάλουν συμπεράσματα και από αυτή τους τη στάση! Η ΔΑΠ είναι δύναμη επικίνδυνη για τα δικαιώματά μας, έτοιμη να υλοποιήσει το αντιλαϊκό έργο κάθε κυβέρνησης, ικανή να στήσει κάθε λογής μηχανισμούς για να τα καταφέρει.

Κανείς να μην δείξει ανοχή στα σχέδιά της, να μην τσιμπήσει στις ψευτομαγκιές της, οι φοιτητές δεν της χρωστάνε τίποτα!

Οι υποψήφιοι με τα ψηφοδέλτια της Πανσπουδαστικής ΚΣ δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί! Κάθε φοιτητής να κάνει υπόθεσή του την διεξαγωγή των εκλογών μακριά από μηχανισμούς νοθείας.

Φέτος, οι φοιτητές δεν τους κάνουμε τη χάρη!

Τους βάζουμε εμπόδιο, τους καταδικάζουμε στην πράξη, ενισχύοντας το ψηφοδέλτιο της Π.Κ.Σ. στις 10 Απρίλη».

Τα «Φοιτητικά Νέα» το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal της χώρας, ΠΡΩΤΑ όπως κάθε χρόνο, θα καλύψουν τις εξελίξεις και τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ των Φοιτητικών Εκλογών 2019 σε ζωντανή ροή, μέτρηση των αποτελεσμάτων, λεπτό προς λεπτό.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις Φοιτητικές Εκλογές 2019.  

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr