Φοιτητική παράταξη βάζει εμπόδιο στην συγκρότηση Δ.Σ. σε τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών

Φοιτητική παράταξη βάζει εμπόδιο στην συγκρότηση Δ.Σ. σε τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών

Οι εκλεγμένοι φοιτητές με το ψηφοδέλτιο της Πανσπουδαστικής του Παιδαγωγικού Τμήματους Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών καταγγέλλουν την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, καθώς όπως αναφέρουν η παράταξη βάζει εμπόδιο στην συγκρότηση του Διοικητικού συμβουλίου του φοιτητικού συλλόγου του ΠΤΔΕ.

Πιο συγκεκριμένα οι φοιτητές καταγγέλουν στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr τα εξής:


«Καταγγέλλουμε την ΔΑΠ ΝΔΦΚ για την απαράδεκτη στάση που κρατάει, βάζοντας εμπόδιο στην συγκρότηση του Διοικητικού συμβουλίου του φοιτητικού συλλόγου του ΠΤΔΕ. Έχουν περάσει 2 εβδομάδες από την απόφαση των φοιτητών για το νέο Διοικητικό συμβούλιο μετά από τις εκλογές στις 16/5. Οι εκλεγμένοι της ΔΑΠ υποστηρίζουν ότι δεν μπορούν να βρουν μισή ώρα για να κάνουν αυτό για το οποίο οι φοιτητές τους ψήφισαν.

Στο ΠΤΔΕ που υπάρχουν πάρα πολλά οξυμένα ζητήματα όπως με τα δίδακτρα στα μεταπτυχιακά, τις απλήρωτες εξάμηνες υποχρεωτικές πρακτικές, την άθλια κτιριακή υποδομή, ακόμα και την έλλειψη περισσότερων μαθημάτων Ειδικής Αγωγής. Καθώς πολύ γρήγορα όλοι οι φοιτητές θα τα βρουν μπροστά τους στην πρώτη κιόλας επαφή με μαθητές στα σχολεία ήδη από τις πρακτικές τους στο 8 ο εξάμηνο.

Μπροστά σε όλα αυτά οι εκπρόσωποι της ΔΑΠ είναι άφαντοι και όχι μόνο αυτό αλλά βάζουν εμπόδιο στο να δοθεί απάντηση και αγώνας για όλα αυτά από τον σύλλογο των ίδιων των φοιτητών. Οι εκλεγμένοι υποψήφιοι με την Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας δεν θα μείνουν αμέτοχοι! Καλούμε τον φοιτητικό σύλλογο σε συλλογή υπογραφών για να συγκροτηθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το Δ.Σ. να κοιτάξει τα εμπόδια και να παλέψει οργανωμένα για αυτά».

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα έγιναν κατά την διάρκεια των Φοιτητικών Εκλογών 2018.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα του Πανεπιστημίου Πατρών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr