Φοιτητικές Εκλογές 2018: Το Πάντειο Πανεπιστήμιο σχετικά με την διεξαγωγή ή όχι μαθημάτων

Φοιτητικές Εκλογές 2018: Το Πάντειο Πανεπιστήμιο σχετικά με την διεξαγωγή ή όχι μαθημάτων

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr σας ενημερώνουν σχετικά με τον εάν θα γίνουν ή όχι μαθήματα την ημέρα των Φοιτητικών Εκλογών 2018. Πιο αναλυτικά το Πανεπιστήμιο ανακοίνωσε:

Την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018, ημέρα διεξαγωγής των φοιτητικών εκλογών, δεν θα πραγματοποιηθεί η διδασκαλία των προπτυχιακών μαθημάτων. Όσον αφορά δε στη διδασκαλία των μαθημάτων των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών και τις διοικητικές λειτουργίες των Τμημάτων (συνεδριάσεις Τομέων και Τμημάτων), αυτές θα πραγματοποιηθούν κανονικά.  


Σε περίπτωση που κάποια από τις  αίθουσες διδασκαλίας των μαθημάτων των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών, διατίθεται για τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας,  η διδασκαλία αυτών θα γίνει σε συνεννόηση με τις αρμόδιες Γραμματείες και τη Μηχανοργάνωση του Παν/μίου, σε άλλη διαθέσιμη αίθουσα". 

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal της χώρας, ΠΡΩΤΑ όπως κάθε χρόνο, θα καλύψουν τις εξελίξεις των Φοιτητικών Εκλογών και σε ζωντανή ροή, λεπτό προς λεπτό, τα Αποτελέσματα των Φοιτητικών Εκλογών 2018!

Συντονιστείτε από νωρίς το πρωί για όλα τα νέα των Φοιτητικών Εκλογών 2018!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις Φοιτητικές Εκλογές 2018

Φοιτητικές Εκλογές 2018

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr