ΤΕΙ Λάρισας: Πού θα στηθούν κάλπες για τις Φοιτητικές Εκλογές 2018

ΤΕΙ Λάρισας: Πού θα στηθούν κάλπες για τις Φοιτητικές Εκλογές 2018

Φοιτητικές Εκλογές 2018Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr σας υπενθυμίζουν ότι οι Φοιτητικές Εκλογές 2018 έχουν οριστεί για τις 16 Μαΐου και ημέρα Τετάρτη. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal της χώρας, ΠΡΩΤΑ όπως κάθε χρόνο, θα καλύψουν τις εξελίξεις των Φοιτητικών Εκλογών και σε ζωντανή ροή, λεπτό προς λεπτό, τα Αποτελέσματα των Φοιτητικών Εκλογών 2018!

Κάλεσμα στους σπουδαστές να προσέλθουν στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Λάρισα, ώστε να ψηφίσουν στις φοιτητικές εκλογές του ΤΕΙ Θεσσαλίας, απευθύνει με ανακοίνωσή της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ ΤΕΙ Λάρισας. Παράλληλα, εξαπολύει επίθεση κατά της Πανσπουδαστικής.


Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ ΤΕΙ Λάρισας:

«Καταγγέλλουμε την παράταξη της ΠΚΣ-ΚΝΕ του Τει Λάρισας που με το ετσι θέλω προτείνουν για τόπο διεξαγωγής των σπουδαστικών εκλογών στο Τει. ( Ολοι ξέρουν για τις απειλές των λεγόμενων αντιεξουσιαστών αλλα για τις «θερμές» σχέσεις αντεξουσιαστών – ΠΚΣ ( ΚΝΕ\ΚΚΕ). Ως πρόσχημα αξιοποιούν το ενδεχόμενο να μην γίνει επίθεση απο τους λεγόμενους αντιεξουσιαστές σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που έχουν αφού οι σχέσεις…….. φαίνεται οτι ειναι κατι παραπάνω απο «θερμές»….. ο ένας κόβει και ο άλλος ράβει… Τόσο η ΠΚΣ όσο και οι λεγόμενοι αντιεξουσιαστές, τη μια μέρα κολλούν αφίσες της ΚΝΕ (και δεν ντρέπονται ) στο χώρο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Τει , ενώ την άλλη απειλούν μέλη και στελέχη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για την σωματική τους ακεραιότητα. Οσο για την ΠΚΣ……, συνεχίζει το παιχνίδι της διάλυσης όλων των συλλογικών διαδικασιών των σπουδαστών αφού με τη βοήθεια των φίλων τους….. θεωρούν οτι δεν θα γίνουν φέτος εκλογές.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Φοιτητικές Εκλογές 2018.

Αλλα αγαπητοί φίλοι της ΠΚΣ, ΚΝΕ, ΚΚΕ, ΚΚΕ ΜΛ, Αριστερόστροφοι κλπ σας ενημερώνουμε οτι όπως κάθε χρόνο … έτσι και φέτος η Δημοκρατία θα ΝΙΚΗΣΕΙ!!!

Οι εκλογές θα γίνουν κανονικά όσο και αν εσείς φροντίζεται για το αντίθετο.

Καλόυμε όλους τους ευσυνείδητους σπουδαστές, όλους εκείνους που ενδιαφέρονται για το μέλλον τους, όλους αυτούς που ενδιαφέρονται για ένα καλύτερο Τει, για ενα καλύτερο μέλλον ,για πτυχία με αξία, για μετεξέλιξη των ιδρυμάτων σε Τεχνολογικά Πανεπιστήμια, για απεριόριστα επαγγελματικά δικαιώματα να ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ στις σπουδαστικές εκλογές 2018 που θα διεξαχθούν στην αίθουσα ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ(ΝΟΜΑΡΧΙΑ) στην Παπαναστασίου και Κουμουνδούρου (Πλατεία Ρήγα Φεραίου)

Περιμένουμε τη συμμετοχή όλων!

Ξέρουμε ολοι πλέον οτι μόνο μαζί σας ΓΙΝΕΤΑΙ !!!»

Απάντηση της ΠΚΣ στην ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Ανακοίνωση απάντηση στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ δίνουν μέσω της παρακάτω ανακοίνωσης οι υποψήφιοι με την ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ Κ.Σ. στους συλλόγους του ΤΕΙ Λάρισας:

«Δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο τοπικό τύπο μια ανακοίνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ Λάρισας που σε μια κίνηση πανικού επιτίθεται στις δυνάμεις της Πανσπουδαστικής Κ.Σ. με διάφορα «επιχειρήματα» που θυμίζουν τις δεκαετίες 1970 – 1980. Αναπαράγει διάφορες ασυναρτησίες περί «αναρχοκομμουνιστών»  που διαλύουν τα πάντα, μια λογική που αξιοποιούσε και η χούντα στα πανεπιστήμια την περίοδο της 7ετίας.

Τους έχει τελειώσει και η έμπνευση… Προσπαθούν να ταυτίσουν τη δράση και τις ενέργειες κάποιων «ομάδων» που λειτουργούν προβοκατόρικα στο κίνημα, είναι γνωστό εδώ και χρόνια, με τον συλλογικό αγώνα και την διεκδίκηση των σπουδαστών, συκοφαντώντας προφανώς αυτούς που πρωτοστατούν σε αυτόν τον αγώνα. Με περίσσια έπαρση και με προκλητικό τρόπο, χωρίς ίχνος αυτοκριτικής, αυτοί που αρκετοί σπουδαστές ονομάζουν «πουθενάδες» μας κουνάνε το δάχτυλο. Παίζουν απεγνωσμένα όλα τα χαρτιά τους για να δικαιολογήσουν την απόφαση τους – έτσι θα γίνει πάει και τελείωσε –  να μεταφέρουν τις εκλογές των συλλόγων μακριά από το ΤΕΙ.

Δηλαδή φοιτητικές εκλογές με την αστυνομία πάνω από το κεφάλι μας, εκφυλισμένες και άμαζες διαδικασίες, επιχειρώντας ταυτόχρονα να μην ψηφίσουν οι εστιακοί σπουδαστές. Προσπαθούν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα τώρα που η μεγάλη πλειοψηφία των σπουδαστών τους έχει πάρει χαμπάρι.

Γι’ αυτό ας επιστρέψουμε στην πραγματικότητα:

Στις 16 Μάη 2018 οι φοιτητές και οι σπουδαστές σε όλη την Ελλάδα ψηφίζουν για την ανάδειξη νέων Διοικητικών Συμβουλίων στους συλλόγους τους! Είναι σημαντική συλλογική διαδικασία και αποτελεί ευκαιρία για να σκεφτούμε, να βγάλουμε  συμπεράσματα, να πάρουμε θέση με βάση την πείρα που έχει ο καθένας μας από την καθημερινότητα, την ζωή και τις σπουδές του. Όλες οι δυνάμεις  που συγκροτούν ψηφοδέλτια και κατεβαίνουν στις εκλογές των συλλόγων όπως και αν ονομάζονται προβάλουν θέσεις, προτάσεις και στόχους, κρίνονται με βάση την αντιστοίχηση λόγων και έργων, δηλαδή στο δια ταύτα – τι δράση αναπτύσσουν; – μέσα από το σύλλογο αλλά και αυτοτελώς για τις ανάγκες, τα προβλήματα, των σπουδαστών και των οικογενειών τους.


Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr σας υπενθυμίζουν ότι οι Φοιτητικές Εκλογές 2018 έχουν οριστεί για τις 16 Μαΐου και ημέρα Τετάρτη. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal της χώρας, ΠΡΩΤΑ όπως κάθε χρόνο, θα καλύψουν τις εξελίξεις των Φοιτητικών Εκλογών και σε ζωντανή ροή, λεπτό προς λεπτό, τα Αποτελέσματα των Φοιτητικών Εκλογών 2018!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις Φοιτητικές Εκλογές 2018

Φοιτητικές Εκλογές 2018

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr