εγκύκλιος, εγκύκλιος Υπουργείου Παιδείας, Φοιτητικό Επίδομα 2016 Η εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας για το Φοιτητικό Επίδομα 2016

Η εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας για το Φοιτητικό Επίδομα 2015-2016

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, ενημερώνουν τους φοιτητές Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, σχετικά με τη διαδικασία χορήγησης του στεγαστικού επιδόματος και σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας πως:

Για το στεγαστικό επίδομα ακαδημαϊκού έτους 2015-2016


Αναφορικά με τη χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων έχει ανακοινώσει ότι προωθείται αλλαγή της υφιστάμενης διαδικασίας και δημιουργία κεντρικής ηλεκτρονικής εφαρμογής για την υποβολή των αιτήσεων και ότι δεν θα υποβάλλονται αιτήσεις για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος με την έως τώρα εφαρμοζόμενη διαδικασία. 

Σχετικές οδηγίες για την εφαρμογή της νέας διαδικασίας θα αναρτηθούν το επόμενο διάστημα στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr.

Για το στεγαστικό επίδομα προηγουμένων ακαδημαϊκών ετών

Αναφορικά με τη χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος προηγουμένων ακαδημαϊκών ετών οι αιτήσεις θα υποβάλλονται κανονικά με την ίδια διαδικασία που εφαρμόζεται μέχρι τώρα. Γι αυτόν τον λόγο παρακαλούνται όλοι οι φοιτητές που ενδιαφέρονται για τη χορήγηση στεγαστικού επιδόματος αποκλειστικά προηγούμενων ετών να επισπεύσουν την υποβολή της αίτησης και των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στην καταβολή του στεγαστικού επιδόματος.

Αν είσαι δικαιούχος του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος 2015-2016 και θέλεις να ενημερωθείς πρώτος για ότι νεότερο ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Μείνετε συντονισμένοι στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal της χώρας για την καθημερινή σας φοιτητική ενημέρωση!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr