ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! Τι πρέπει να προσέξετε πριν οριστικοποιήσετε την αίτηση εγγραφής!

ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! Τι πρέπει να προσέξετε πριν οριστικοποιήσετε την αίτηση σας!

Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών: Μετά την οριστική υποβολή της ηλεκτρονικής προεγγραφής ο επιτυχών δεν θα έχει δυνατότητα περαιτέρω αλλαγών στις επιλογές του.

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr σας ενημερώνουν πως τα παραπάνω αναφέρονται στο εγχειρίδιο χρήσης (δείτε το εδώ) του ηλεκτρονικού συστήματος για τις εγγραφές των Πρωτοετών Φοιτητών ενώ σχετικό μήνυμα θα δουν και όσοι φθάσουν στο βήμα της οριστικοποίησης.


Την ενημερωτική σελίδα των Πρωτοετών Φοιτητών 2017-2018 στο Facebook μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ!

Είστε σίγουρος ότι θέλετε να οριστικοποιήσετε την αίτησή σας; Καθώς μετά την οριστική υποβολή της ηλεκτρονικής προεγγραφής ο επιτυχών δεν θα έχει δυνατότητα περαιτέρω αλλαγών στις επιλογές του.

Μόνο με το πάτημα του κουμπιού ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ η διαδικασία ολοκληρώνεται. Ο χρήστης ενημερώνεται με σχετικό μήνυμα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, όπως φαίνεται και στην εικόνα που ακολουθεί.

*Ο χρήστης θα πρέπει να γνωρίζει ότι το βήμα αυτό είναι τελικό και μετά την ολοκλήρωσή του δεν θα έχει τη δυνατότητα να προβεί σε καμία αλλαγή επί των στοιχείων του.

Δείτε ΕΔΩ Απαντήσεις στις Συχνές Ερωτήσεις για τις Εγγραφές των Πρωτοετών Φοιτητών

Ο χρήστης με το πάτημα του κουμπιού ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ο χρήστης θα δει ένα pdf με την αίτηση εγγραφής του όπως φαίνεται στο σχήμα που ακολουθεί:

Πατήστε ΕΔΩ για την Εφαρμογή των Εγγραφών 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr