Παρατείνονται οι ηλεκτρονικές εγγραφές των Πρωτοετών (2023-2024)

Παρατείνονται οι ηλεκτρονικές εγγραφές των Πρωτοετών (2023-2024)

Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών: Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών που πλήττουν τη χώρα μας και των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει, η εγγραφή των επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, παρατείνεται έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023, ανακοινώθηκε σήμερα από το υπουργείο Παιδείας.

Υπενθυμίζεται ότι η εγγραφή των επιτυχόντων πραγματοποιείται υποχρεωτικά ηλεκτρονικά, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Ηλεκτρονικών Εγγραφών 2023.


Οι επιτυχόντες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Πληροφοριακό Σύστημα Ηλεκτρονικές Εγγραφές 2023 του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://eregister.it.minedu.gov.gr.

Η παράταση που δίνεται αφορά τους:

  • Επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων
  • Επιτυχόντες της ειδικής κατηγορίας των πασχόντων από σοβαρές παθήσεις
  • Επιτυχόντες με την ειδική κατηγορία Ελλήνων Πολιτών Μουσουλμανικής Μειονότητας Θράκης
  • Αποφοίτους Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ, με διακρίσεις σε επιστημονικές Ολυμπιάδες (καθώς για τη συγκεκριμένη κατηγορία δεν εφαρμόζεται ηλεκτρονική εγγραφή, παρατείνεται η προθεσμία εγγραφής τους στις Γραμματείες των Ιδρυμάτων).

Ξεκίνησαν οι Εγγραφές των Πρωτοετών 2023-2024 / ΠΡΟΣΟΧΗ!

SOS: Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν --προσοχή-- για την διαδικασία ολοκλήρωσης της εγγραφής στη σχολή (μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής εγγραφής) για το κάθε Πανεπιστήμιο ξεχωριστά, της διαδικασίας έκδοσης φοιτητικού πάσου, δήλωσης φοιτητικών συγγραμμάτων, αίτησης παροχής δωρεάν σίτισης και δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr (πατώντας εδώ) για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom (πατώντας εδώ). Ακόμη την ενημερωτική σελίδα του Φοιτητικά Νέα στο viber μπορείτε να την δείτε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr