Τελευταία ημέρα για τις Ηλεκ. Εγγραφές των Πρωτοετών στο eregister.it.minedu.gov.gr

Τελευταία ημέρα για τις Ηλεκ. Εγγραφές των Πρωτοετών στο eregister.it.minedu.gov.gr

Εγγραφές Πρωτοετών 2020-2021: Τα «Φοιτητικά Νέα» σας υπενθυμίζουν πως οι ηλεκτρονικές εγγραφές των Πρωτοετών Φοιτητών στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης μέσα από την ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας (eregister.it.minedu.gov.gr) ι θα διαρκέσουν μέχρι και σήμερα Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020. 

Για τις εγγραφές των επιτυχόντων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 στα ΑΕΙ, καθώς και στις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες και τα Τμήματα της Α.Σ.Π.ΑΙ.Τ.Ε., είναι απαραίτητη η ηλεκτρονική εγγραφή.


Ξεκίνησε η εγγραφή των επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2020 στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, κατά το διάστημα από την Τρίτη 22 έως και Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020. Για πρώτη φορά φέτος, το Υπουργείο προσφέρει τη δυνατότητα η εγγραφή των επιτυχόντων να γίνει συνολικά ηλεκτρονικά μέσω πιστοποίησης του αριθμού κινητού τηλεφώνου τους που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Πληροφοριακού Συστήματος των Ηλεκτρονικών Εγγραφών.

Η εγγραφή των επιτυχόντων πραγματοποιείται μέσω του συστήματος της υποχρεωτικής ηλεκτρονικής εγγραφής χωρίς να  απαιτείται η μετάβαση των επιτυχόντων στις  Γραμματείες των Σχολών και των Τμημάτων επιτυχίας τους. Με τον τρόπο αυτό οι επιτυχόντες δεν επιβαρύνονται με το πρόσθετο κόστος της μετακίνησης για την εγγραφή τους.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr