Εγγραφές συμπληρωματικά εισαγόμενων στις ΑΕΝ – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Εγγραφές συμπληρωματικά εισαγόμενων στις ΑΕΝ – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού: Ανακοινώθηκαν σήμερα 15η Νοεμβρίου 2019 ημέρα Παρασκευή αναρτήθηκαν ηλεκτρονικά και τοιχοκολλήθηκαν στα καταστήματα του Υπουργείου (Ακτή Βασιλειάδη Πύλη Ε1-Ε2 εντός Λιμένα Πειραιά και Γρ. Λαμπράκη 150) οι συνολικοί πίνακες εισαγομένων (Πλοιάρχων και Μηχανικών) στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) έτους 2019-2020.

Στις ΑΕΝ ειδικότερα εισάγονται συνολικά 150 σπουδαστές (90 πλοίαρχοι, 60 μηχανικοί).


Την ενημερωτική σελίδα που θα χρειαστείτε για όλα τα νέα που αφορούν τις ΑΕΝ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Οι επιτυχόντες υποχρεούνται να παρουσιαστούν για εγγραφή και φοίτηση στις Α.Ε.Ν./Π/Ασπροπύργου, Ηπείρου, Κρήτης, Κύμης, Μακεδονίας και Α.Ε.Ν./Μ/Ασπροπύργου, Μακεδονίας που έχουν επιτύχει έως και την 29η Νοεμβρίου 2019 ημέρα Παρασκευή.

Όσοι δεν παρουσιασθούν αποκλείονται της εγγραφής τους και οι θέσεις τους καταλαμβάνονται από υποψηφίους της δεύτερης γενικής κατηγορίας που δεν εισήχθησαν.

Οι συμπληρωματικά εισαγόμενοι σπουδαστές αποκτούν δικαίωμα μετεγγραφής από το Εκπαιδευτικό έτος 2020-2021.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή των σπουδαστών στις ΑΕΝ είναι τα εξής:

(α) Δελτίο ταυτότητας και μια φωτοτυπία αυτου

(β) Τέσσερις (4) φωτογραφίες (τύπου ταυτότητας) 

(γ) Φωτοαντίγραφο απολυτηρίου λυκείου (εάν δεν έχει κατατεθεί στο ΥΝΑ.Ν.Π./Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ./Δ.ΕΚ.Ν.)

(δ) Υπέυθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνουν ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα (ΑΕΙ), Πανεπιστημιακού ή Τεχνολογικού τομέα, ή βεβαίωση διαγραφής εφόσον είχαν εγγραφεί σε κάποιο ΑΕΙ.

(ε) Όσοι εκ των επιτυχόντων με τη δεύτερη γενική κατηγορία είχαν υποβάλλει βεβαίωση του αρμόδιου φορέα διεξαγωγής των εξετάσεων που να πιστοποιεί την επιτυχή συμμετοχή τους στις εξετάσεις της αγγλικής γλώσσαν υποχρεούνται να καταθέσουν το πιστοποιητικό αγγλικής γλώσσας σύμφωνα με τα οριζόμενα στο παράρτημα Β' της προκήρυξης κατά την ημερομηνία εγγραφής τους στην Α.Ε.Ν. επιτυχίας τους.

Δείτε ΕΔΩ τα Αποτελέσματα για τις ΑΕΝ – ΟΝΟΜΑΤΑ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις ΑΕΝ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr