Εγγραφές Πρωτοετών στο Πανεπιστήμιο Πατρών: Εν αναμονή της πλατφόρμας

Εγγραφές Πρωτοετών στο Πανεπιστήμιο Πατρών: Εν αναμονή της πλατφόρμας

Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών: Περιμένουν οι επιτυχόντες υποψήφιοι 2019-2020 του Πανεπιστημίου Πατρών από το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα την ανακοίνωση που θα καθορίζει τις σχετικές προθεσμίες που οι πρωτοετείς φοιτητές θα μπορούν να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους στη Σχολή/Τμήμα μέσω ηλεκτρονικής εγγραφής στην πλατφόρμα του Πανεπιστημίου eggrafes.upatras.gr.

Μετά την ολοκλήρωση των ηλεκτρονικών εγγραφών στην πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας (eregister.it.minedu.gov.gr), το Υπουργείο θα αποστείλει τους πίνακες των εγγεγραμμένων πρωτοετών φοιτητών ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 στο Πανεπιστήμιο Πατρών.


Μετά την παραλαβή των πινάκων το Πανεπιστήμιο Πατρών θα ανακοινώσει τις προθεσμίες (ενημερωθείτε πρώτοι εδώ) κατά τις οποίες οι πρωτοετείς φοιτητές θα πρέπει να εισέρχονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Ψηφιακού Άλματος (eggrafes.upatras.gr) προκειμένου να συμπληρώνουν τα απαραίτητα στοιχεία εγγραφής τους για να λάβουν πιστοποιητικό εγγραφής και κωδικούς πρόσβασης στις τηλεματικές υπηρεσίες του Ιδρύματος.

Τα βασικά δικαιολογητικά που θα απαιτούνται σύμφωνα με πληροφορίες του «Φοιτητικά Νέα» και θα πρέπει να αναρτηθούν σε ηλεκτρονική μορφή στην πλατφόρμα του Πανεπιστημίου Πατρών eggrafes.upatras.gr (μόλις ανοίξει) αλλά επισημαίνεται ότι προβλέπονται επιπλέον κατά περίπτωση δικαιολογητικά, ανάλογα με την κατηγορία και τον τρόπο εισαγωγής του κάθε φοιτητή:

1. Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας,

2. Πιστοποιητικό Γεννήσεως,

3. Φωτογραφία τύπου αστυνομικής ταυτότητας

4. Έντυπο στο οποίο να αναγράφεται ο αριθμός ΑΜΚΑ.

Προκειμένου να διασφαλίζεται η ομαλή εξυπηρέτηση όλων των πρωτοετών φοιτητών, ενδέχεται η Γραμματεία του Τμήματός σου να καλεί τους νεοεισαχθέντες φοιτητές σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες.

Πιστοποιητικά / έντυπα που θα παραλάβεις:

Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σου η Γραμματεία του Τμήματός σου θα σου χορηγήσει:

  1. Πιστοποιητικό εγγραφής για κάθε νόμιμη χρήση. Σε περίπτωση που χρειάζεσαι πιστοποιητικό για συγκεκριμένη χρήση, μπορείς να το ζητήσεις με αίτησή σου την ίδια μέρα στη Γραμματεία. Για το χρόνο και τον τρόπο παραλαβής του θα σε ενημερώσει η Γραμματεία.
  2. Λογαριασμό (κωδικούς) πρόσβασης στις υπηρεσίες τηλεματικής του Πανεπιστημίου Πατρών και στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες Ευδόξου και απόκτησης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας
  3. Οδηγό Σπουδών του Τμήματός σου
  4. Ενημερωτικά έντυπα / αιτήσεις και πληροφοριακό υλικό των Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Πατρών (Σίτιση, Διαμονή, Βιβλιοθήκη και Υπηρεσία Πληροφόρησης, Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, Χορωδία, Χορευτικός Σύλλογος, κ.ά)

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα του Παν. Πατρών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr