Ολοκλήρωση εγγραφών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ολοκλήρωση εγγραφών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ολοκλήρωση Εγγραφών: Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι πρωτοετείς φοιτητές 2019-2020 του Πάντειου Πανεπιστημίου για την ολοκλήρωση της εγγραφή τους. 

Πέρασες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση Φοιτητών Πάντειου Πανεπιστημίου» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου!


Οι επιτυχόντες στο Τμήμα μας με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις για το ακαδ. έτος 2019-20 θα πρέπει να πραγματοποιήσουν από 18 έως 27 Σεπτεμβρίου 2019 την ηλεκτρονική εγγραφή τους στην εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας.

Στη συνέχεια και αφού το Υπουργείο στείλει τους πίνακες των εγγεγραμμένων φοιτητών στα Τμήματα του Πανεπιστημίου, θα ακολουθήσει ανακοίνωσή για την ημέρα που θα πρέπει να προσέλθουν στο Πανεπιστήμιο - όπως ορίζεται στην εγκύκλιο του Υπουργείου- για την πραγματοποίηση της ταυτοπροσωπίας.

Σύμφωνα με Τμήματα του Ιδρύματος:

Εφόσον οι επιτυχόντες/ούσες των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2019 ολοκληρώσουν την εγγραφή τους μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του ΥΠΑΙΘ, θα πρέπει να καταθέσουν αυτοπροσώπως ή να αποστείλουν ταχυδρομικά (courier), ή με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Σε περίπτωση που δεν δύναται να εξουσιοδοτηθεί κάποιο άτομο, τότε θα πρέπει να απευθυνθεί στο ΚΕΠ του τόπου κατοικίας του, υποβάλλοντας θεωρημένη (για την γνησιότητα της υπογραφής του) αίτηση προς τη Γραμματεία του Τμήματός του.

Η ταυτοποίηση των στοιχείων θα πραγματοποιηθεί από τη Γραμματεία του Τμήματός τους μετά την 30η Σεπτέμβρη 2019, δηλαδή μετά τη λήξη των ηλεκτρονικών εγγραφών και την αποστολή από το ΥΠΑΙΘ στο Πανεπιστήμιο των καταλόγων εγγεγραμμένων πρωτοετών, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί άμεσα.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

  • Αντίγραφο της αίτησης ηλεκτρονικής εγγραφής
  • Δελτίο Αστυνομικής ταυτότητας ή Διαβατηρίου (και φωτοτυπία αυτών)

Υπενθύμιση: Οι φοιτητές θα πρέπει να συμπληρώνουν κατά την ηλεκτρονική εγγραφή τους στην πλατφόρμα του Υπουργείου το «Ατομικό Στατιστικό Δελτίο φοιτητή» της ΕΛΣΤΑΤ.

Τα «Φοιτητικά Νέα» συμβουλεύουν τους Πρωτοετείς Φοιτητές να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις των Τμημάτων τους για να ενημερωθούν για τις ακριβείς ημερομηνίες που θα γίνει η διαδικασία της ταυτοπροσωπίας τους και θα αποκτήσουν τα συνθηματικά του Ιδρυματικού τους Λογαριασμού για να έχουν πρόσβαση στις Ακαδημαΐκές Υπηρεσίες.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr