ΤΕΙ Θεσσαλονίκης: Ολοκλήρωση εγγραφών πρωτοετών φοιτητών στα Τμήματα

Ολοκλήρωση εγγραφών πρωτοετών φοιτητών στα Τμήματα του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών 2018-2019: Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr σας παρουσιάζουν μέσα από το παρόν άρθρο την διαδικασία για την ταυτοπροσωπία των ηλεκτρονικά εγγραφέντων φοιτητών στα Τμήματα του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Από τις 24/9/2018 έως και 5/10/2018 οι νεοεισαχθέντες φοιτητές θα μπορούν να προσέρχονται στις Γραμματείες των Τμημάτων στα οποία έχουν εισαχθεί προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων τους.


  • Την ενημερωτική σελίδα των Φοιτητών του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  • Εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη η αίτηση ηλεκτρονικής εγγραφής
  • Φωτοτυπία ταυτότητας (όχι επικυρωμένη)
  • Δύο (2) ατομικές φωτογραφίες
  • Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία θα αναγράφεται ότι ο φοιτητής ή η φοιτήτρια εξουσιοδοτεί την Γραμματεία για την διαχείριση προσωπικών δεδομένων (η συγκεκριμένη ΥΔ προκύπτει από τον νέο νόμο περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων), με σκοπό τη διευκόλυνση του φοιτητή στις συναλλαγές του με το ΑΤΕΙΘ. Να συμπληρωθεί και να εκτυπωθεί η συνημμένη ΥΔ.
  • Πιστοποιητικό γέννησης (όπου θα αναγράφεται ο Αριθμός Μητρώου Αρρένων) ΜΟΝΟ για τους άρρενες φοιτητές.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής, οι πρωτοετείς φοιτητές θα λάβουν κωδικούς πρόσβασης (για τους οποίους θα γίνει σχετική ενημέρωση) και Βεβαίωση εγγραφής/σπουδών. Όσοι φοιτητές θα αποστείλουν ταχυδρομικά τα δικαιολογητικά τους, θα λάβουν τα εν λόγω έγγραφα, όταν θα ξεκινήσουν τα μαθήματα. Όσοι φοιτητές εγγραφούν, αλλά δε σκοπεύουν να φοιτήσουν, θα επικοινωνήσουν με τη γραμματεία για την παραλαβή των παραπάνω δικαιολογητικών.

Οι Πρωτοετείς Φοιτητές μέσα από τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για όλα τελευταία νέα που τους αφορούν.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr