Πως και πότε θα γίνουν οι Εγγραφές των Κυπρίων Πρωτοετών Φοιτητών (2018-2019)

Πως και πότε θα γίνουν οι Εγγραφές των Κυπρίων Πρωτοετών Φοιτητών (2018-2019)

Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών: Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, όπως πάντα πρώτοι στην ενημέρωση των Πρωτοετών Φοιτητών, σχετικά με τις εγγραφές των Κυπρίων Πρωτοετών Φοιτητών στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ της Ελλάδας αναφέρονται τα εξής:

Οι Κύπριοι Φοιτητές που εξασφάλισαν θέση στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ της Ελλάδας σύμφωνα με πληροφορίες οι εγγραφές τους στις Σχολές/Τμήματα θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου 2018 στις γραμματείες των Σχολών.


Η αναλυτική εγκύκλιος των εγγραφών θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες και θα αναρτηθεί στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν είσαι Κύπριος Πρωτοετής και θέλεις να ενημερωθείς ΠΡΩΤΟΣ για την εγκύκλιο των εγγραφών πατήστε εδώ.

Ξεκαθαρίζεται ότι η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για τις ηλεκτρονικές εφαρμογές αφορά μόνο τους Ελλαδίτες φοιτητές που εξασφάλισαν την θέση τους από τις Πανελλαδικές εξετάσεις και όχι τους Κύπριους Φοιτητές που εμπίπτουν σε διαφορετική κατηγορία (Αλλοδαπών/Αλλογενών).

Την σελίδα ενημέρωσης των Επιτυχόντων/Πρωτοετών Φοιτητών μπορείτε να την δείτε εδώ.

Οι Πρωτοετείς Φοιτητές μέσα από τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για όλα τελευταία νέα που τους αφορούν.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr