Πρωτοετείς: Τετράδυμες αδερφές πέρασαν στο πανεπιστήμιο!

Πρωτοετείς: Τετράδυμες αδερφές πέρασαν στο πανεπιστήμιο!

Οι τετράδυμες Νικολία, Αιμιλία, Χριστίνα και Μαριάννα Καρυανού πέτυχαν σε τέσσερις διαφορετικές σχολές σε Αθήνα και Πειραιά - Δείτε βίντεο με δηλώσεις τους.

Τετραπλή χαρά για την οικογένεια της Μαρίας και του Νίκου Καρυανού από τον Πύργο, καθώς τα τετράδυμα κορίτσια τους πέτυχαν στην ανώτατη εκπαίδευση, 18 χρόνια μετά τη γέννησή τους, που είχαν γίνει και πάλι πρώτη είδηση.


Οι τετράδυμες Νικολία, Αιμιλία, Χριστίνα και Μαριάννα Καρυανού πέτυχαν σε τέσσερις διαφορετικές πανεπιστημιακές σχολές. Η Αιμιλία στη Σχολή Κοινωνιολογίας Αθήνας, η Μαριάννα στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού ΣΜΥΝ, η Χριστίνα στο τμήμα Εκπαιδευτικών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΑΣΠΑΙΤΕ και η Νικολία στη Σχολή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά. 

Οι ίδιες, είπαν στη εφημερίδα Πρωινή του Πύργου, ότι είναι πολύ ευτυχισμένες. Η απάντησή τους ήταν κοινή στο ερώτημα της εφημερίδας για το πώς νοιώθουν:  «Ήταν μια δύσκολη χρονιά, γεμάτη εντάσεις και άγχος, παρ’ όλα αυτά προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και πιστεύουμε ότι το πετύχαμε έχοντας τη στήριξη η μια της άλλης, αλλά και των γονιών μας που στάθηκαν δίπλα μας. Είμαστε ευχαριστημένες με τα αποτελέσματα και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε την φοιτητική μας ζωή…»

Δείτε από το 2.58 ως το 4.33 τις τέσσερις αδερφές να μιλούν στο τοπικό κανάλι ΟΡΤ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πρωτοετείς Φοιτητές: Οι πρώτοι των πρώτων, σε ποια σχολή πέρασαν και το μυστικό τους (ΦΩΤΟ)

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr