Δωρεάν είσοδος για τους πρωτοετείς φοιτητές στη μεγάλη συναυλία τής Ελεωνόρας Ζουγανέλη

Δωρεάν είσοδος για τους πρωτοετείς φοιτητές στη μεγάλη συναυλία τής Ελεωνόρας Ζουγανέλη

Η μεγαλύτερη συναυλία αυτού του φθινοπώρου έρχεται την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, στην Αποθήκη 8 του λιμανιού τής Θεσσαλονίκης - με είσοδο εντελώς δωρεάν για όλους τους πρωτοετείς φοιτητές!

Το Δημοσιογραφικό Συγκρότημα «Μακεδονία», σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) και τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της πόλης (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης), διοργανώνει – υπό την αιγίδα του δήμου Θεσσαλονίκης – το πρώτο φεστιβάλ πολιτισμού και μουσικής για νέους, το «Thessaloniki 360* -- Μάθε την πόλη, ζήσε τον ρυθμό».


Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, από τις 18.30, σας προσκαλούμε όλους σε ένα μουσικό φεστιβάλ, με τη μεγάλη συναυλία τής Ελεωνόρας Ζουγανέλη, live DJ sets και τα μουσικά συγκροτήματα της πόλης The Gang και Jesterdays.

ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!

Όλοι οι πρωτοετείς φοιτητές δικαιούνται δωρεάν εισόδου με την επίδειξη της φοιτητικής τους ταυτότητας ή βεβαίωσης εγγραφής τους στη σχολή όπου πέρασαν ή βεβαίωσης πρωτοετούς φοίτησης από τις γραμματείες των σχολών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και του Διεθνούς Πανεπιστημίου. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα δωρεάν εισιτήρια θα διατίθενται από το ειδικό ταμείο την ημέρα της εκδήλωσης και όχι στα σημεία προπώλησης.

Παράλληλα, όλοι οι πρωτοετείς φοιτητές δικαιούνται δωρεάν εισόδου (με την επίδειξη των προαναφερθέντων αποδεικτικών):

- Στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού.

- Στο Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης για την έκθεση 7PLY Project Festival, που διοργανώνεται στο πλαίσιο των 51ων Δημητρίων (07-15/10) στην Αποθήκη Β1 του λιμανιού τής Θεσσαλονίκης.

- Στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών, όπου δικαιούνται:

  1. Δωρεάν είσοδο (για όλους τους πρωτοετείς φοιτητές) για την εκθεσιακή σεζόν από 18.10.2016 έως 31.01.2017,
  2. Μειωμένο φοιτητικό εισιτήριο σε όλες τις εκδηλώσεις τού «Τελλόγλειου των Νέων» (οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ανάλογα με την εκδήλωση), που διοργανώνεται από τον Μάιο ώς τον Σεπτέμβριο κάθε χρόνου, με κινηματογραφικές προβολές στον υπαίθριο χώρο του Τελλόγλειου, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις κ.ά., και
  3. έκπτωση 30% καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου (από τον Οκτώβριο του 2016 ώς τον Ιούλιο του 2017) στο ανανεωμένο «TELO καφέ».

μεγάλη συναυλία τής Ελεωνόρας Ζουγανέλη

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr