Είσαι νέος φοιτητής; Έχεις έκπτωση 50%!

Είσαι νέος φοιτητής; Έχεις έκπτωση 50%!

Η Attica Group, με έντονο το αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, στηρίζει για ακόμη μία χρονιά τους νέους φοιτητές, παρέχοντας εκπτώσεις στους ίδιους και τις οικογένειές τους, για τις πρώτες τους μετακινήσεις από/προς τον τόπο κατοικίας τους προς/από τον τόπο σπουδών τους, οι οποίες είναι αναγκαίες για την εγγραφή τους στα Πανεπιστημιακά ή Τεχνολογικά Ιδρύματα και για την εύρεση κατοικίας.

Η έκπτωση ισχύει για τις γραμμές εσωτερικού που εξυπηρετεί η BLUE STAR FERRIES και η HELLENIC SEAWAYS, έως τις 31 Οκτωβρίου 2019 και ανέρχεται σε 50% για τους νεοεισαχθέντες φοιτητές και τις οικογένειές τους που τους συνοδεύουν, σε όλες τις θέσεις επιβατών (εκτός από καμπίνες LUX)! 


  • Κυκλάδες 
  • Δωδεκάνησα 
  • Β. Αιγαίο
  • Σποράδες
  • Σαρωνικός 
  • Κρήτη, για Ηράκλειο και Χανιά

Αν είσαι νέος φοιτητής και θες να δεις πώς μπορείς να επωφεληθείς της έκπτωσης, μπες εδώ http://bit.do/Blue-Star-Ferries για την BLUE STAR FERRIES κι εδώ http://bit.do/Hellenic-Seaways για την HELLENIC SEAWAYS.

Επίσης με το πρώτο σου ταξίδι, εσύ και η οικογένειά σου μπορείτε να γίνετε μέλη στο πρόγραμμα επιβράβευσης Seasmiles, για ν’ απολαμβάνετε αποκλειστικά προνόμια, μοναδικά δώρα, ειδικές προσφορές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, που θα κάνουν κάθε σας ταξίδι με εμάς μία πραγματικά αξέχαστη εμπειρία! 

Μάθε περισσότερα εδώ: https://www.seasmiles.com/el/

Καλή επιτυχία στο ξεκίνημα της φοιτητικής σου ζωής!

H Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS και AFRICA MOROCCO LINK με συνολικά 31 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια, μεταφέροντας πάνω από 7 εκατ. επιβάτες, 1 εκατ. Ι.Χ. οχήματα και 400.000 φορτηγά αυτοκίνητα ετησίως.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr