Δύο υποτροφίες σε Πρωτοετείς Φοιτητές ύψους (€1.500) έκαστη από την Χιακή Αρωγή

Δύο υποτροφίες σε Πρωτοετείς Φοιτητές ύψους (€1.500) έκαστη από την Χιακή Αρωγή

Πρωτοετείς Φοιτητές: Είσαι πρωτοετής φοιτητής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση; Έχεις όνειρα για το μέλλον σου στη Χίο; Αν ναι, μπορείς κι εσύ να πάρεις μία φοιτητική υποτροφία ύψους €1.500!

Οι φοιτητικές υποτροφίες 2018-2019 απευθύνονται σε πρωτοετείς φοιτητές, που εισάγονται στη δημόσια τριτοβάθμια εκπαίδευση (για πρώτη φορά) τον Οκτώβριο του 2018.


Οι ενδιαφερόμενοι κάνουν αίτηση, υποβάλλοντας συμπληρώνοντας τα προσωπικά τους στοιχεία, το οικογενειακό εισόδημα του 2017, το βαθμό απολυτηρίου και ένα κείμενο (έως 250 λέξεων) για το πώς σκέφτονται το μέλλον τους στη Χίο μετά την αποφοίτησή τους.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Πιο συγκεκριμένα η Χιακή Αρωγή ξεκινάει από το τρέχον ακαδημαϊκό έτος τη χορήγηση 2 φοιτητικών υποτροφιών σε πρωτοετείς φοιτητές που πέτυχαν το 2018 για πρώτη φορά την εισαγωγή τους στη Δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η πρωτοβουλία #scholarship είναι ανοιχτή σε υποβολή αιτήσεων από την, Δευτέρα 1η Οκτωβρίου 2018 έως και την Τετάρτη, 31η Οκτωβρίου 2018.

Οι αιτήσεις γίνονται στην ιστοσελίδα https://scholarship.chianaid.gr.

Με την ευκαιρία της νέας δράσης, η Πρόεδρος της Χιακής Αρωγής, κα. Αλίκη Φράγκου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στη Χιακή Αρωγή, πιστοί στις αρχές της αλληλεγγύης, των ευκαιριών και της επιβράβευσης των καλύτερων, ξεκινάμε φέτος μια δράση που φιλοδοξούμε να εξελιχθεί σε θεσμό.

Χορηγούμε 2 υποτροφίες, σε παιδιά της Χίου που πέρασαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Στηρίζουμε με αυτό τον τρόπο, τα παιδιά μας στα πρώτα τους βήματα, στην καινούργια περίοδο της ζωής τους. Στηρίζουμε τις οικογένειές τους σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Και στηρίζουμε τον τόπο μας, ενισχύοντας το πιο δυναμικό κομμάτι της νέας γενιάς.

Καλούμε όλους τους επιτυχόντες από το νομό μας να επισκεφτούν το scholarship.chianaid.grκαι να κάνουν την αίτησή τους από 01/10/2018 έως 31/10/2018.

Σε όλους τους επιτυχόντες, η Χιακή Αρωγή εύχεται καλές σπουδές και τους προτρέπει να έχουν πάντα στις προτεραιότητές τους να επιστρέψουν και προσφέρουν στον τόπο τους.»

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες προκηρύξεις υποτροφιών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr