Θέσεις πρακτικής άσκησης στον Παγκόσμιο Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Θέσεις πρακτικής άσκησης στον Παγκόσμιο Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης για πτυχιούχους Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης υλοποιεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας (WIPO).

Στόχος του φορέα αποτελεί η προώθηση της καινοτομίας και της δημιουργικότητας, καθώς και της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτισμικής ανάπτυξης των κρατών, μέσα από την εφαρμογή ενός αποτελεσματικού συστήματος διαφύλαξης της πνευματικής περιουσίας.


Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Το Πρόγραμμα του WIPO συνιστά για τους φοιτητές που θα συμμετάσχουν μια ευκαιρία να ενισχύσουν την εκπαιδευτική τους εμπειρία και να αναπτύξουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες. Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα της εργασίας σε έναν διεθνή, πολυπολιτισμικό Οργανισμό.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν απόφοιτοι σχολών σχετικών με τη νομική επιστήμη, ειδικά στο συγκεκριμένο αντικείμενο, καθώς και σε άλλους συναφείς τομείς, όπως η επιστήμη και η τεχνολογία, τα οικονομικά, οι ανθρώπινοι πόροι, η επικοινωνία, η μετάφραση και οι διεθνείς σχέσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν, επίσης, πολύ καλή γνώση της αγγλικής και/ή γαλλικής γλώσσας, ενώ πρόσθετο προσόν θα αποτελέσει η γνώση της αραβικής, κινεζικής, γερμανικής, ιαπωνικής, κορεατικής, πορτογαλικής, ρωσικής και ισπανικής γλώσσας. Επιπλέον, θα πρέπει να διαθέτουν άριστη γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή και ιδιαιτέρως των MS Office η άλλου συναφούς προγράμματος ΙΤ, και αναλυτικές δεξιότητες.

Οι ασκούμενοι που έχουν αποκτήσει το πρώτο πτυχίο σπουδών θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα για το χρονικό διάστημα των τριών μηνών με δυνατότητα παράτασης, μόνον εφόσον συντρέχουν ειδικοί λόγοι, κατά έξι μήνες, και θα εισπράττουν εκπαιδευτικό επίδομα ύψους 500 ελβετικών φράγκων.

Αντίστοιχα, οι υποψήφιοι που έχουν εγγραφεί σε τμήματα μεταπτυχιακών σπουδών ή έχουν ολοκληρώσει και τις μεταπτυχιακές σπουδές τους, θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα για έξι μήνες με δυνατότητα παράτασης έως δώδεκα μήνες.

Οι τελευταίοι θα εισπράττουν εκπαιδευτικό επίδομα ύψους 2.000 ελβετικών φράγκων.

Αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά για όλη τη θερινή περίοδο και έως τις 15 Σεπτεμβρίου εδώ.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr