Δυνατότητα πρακτικής άσκησης φοιτητών στην ΔΕΥΑΜΒ

Δυνατότητα πρακτικής άσκησης φοιτητών στην ΔΕΥΑΜΒ

Ειδικές συμβάσεις με 31 σπουδαστές ΤΕΙ διαφόρων ειδικοτήτων ενέκρινε σήμερα το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ στην πρώτη του συνεδρίαση με πρόεδρο τον Άρη Σαββάκη. Επιπλέον ο νέος πρόεδρος κάλεσε αποφοίτους ΑΕΙ να προτιμήσουν για την πρακτική τους της ΔΕΥΑΜΒ. 

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ


«Θέλουμε πτυχιούχους όλων των ειδικοτήτων. Η επιχείρηση επιθυμεί πτυχιούχους για πρακτική καθώς και εκείνοι είναι χρήσιμοι στην επιχείρηση αλλά και η επιχείρηση γι αυτούς» επισήμανε, ζητώντας από τους υπηρεσιακούς υπαλλήλους να συμβάλλουν στην καλύτερη αξιοποίηση των σπουδαστών ΤΕΙ. Στους ασκούμενους θα καταβάλλεται αποζημίωση το ήμισυ της οποίας επιχορηγεί στη ΔΕΥΑΜΒ ο ΟΑΕΔ.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr