Πρακτική άσκηση 2017 στο Γενικό Χημείο του Κράτους

Πρακτική άσκηση 2017 στο Γενικό Χημείο του Κράτους

Φοιτητής/Φοιτήτρια Χημικού ή συναφούς Τμήματος Πανεπιστημίου και ΤΕΙ για πρακτική άσκηση 2017 στο Γενικό Χημείο του Κράτους. Πιο συγκεκριμένα η πρακτική άσκησης έχει ως εξής:

Περιγραφή Πρακτικής Άσκησης:


Στο εργαστήριο (Γ΄Τμήμα της Α΄ΧΥ Αθηνών) γίνονται χημικές αναλύσεις υδάτων. Είναι διαπιστευμένο από το ΕΣΥΔ. Συμμετέχει στο Εθνικό Δίκτυο Παρακολούθησης της Ποιότητας και της Ποσότητας των Επιφανειακών Υδάτων της χώρας (ΕΣΠΑ). Στα πλαίσια αυτά ελέχονται 136 παράμετροι μεταξύ των οποίων PBDEs, PAHs, OCLs, PCBs, Αρωματικοί Υδρογονάνθρακες, βαρέα μέταλλα. Διαθέτει μεταξύ άλλων τις αναλυτικές συσκευές GC/MS/MS, LC/MS/MS, GC/ECD, ICP-OES, AAS, IC.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Ο φοιτητής/τρια θα πρέπει να ακολουθεί τις οδηγίες για την ασφάλεια και υγεία στο εργαστήριο και να εφαρμόζει προσεκτικά τις οδηγίες των αναλυτών.

Είναι απαραίτητο να διαθέτει υπευθυνότητα, συνέπεια, προσαρμοστικότητα και ευγένεια. Θα πρέπει να διαθέτει το απαραίτητο επίπεδο γνώσεων για να συμμετάσχει στο εργαστηριακό έργο.

Τόπος διεξαγωγής:

Αθήνα

Αποστολή Βιογραφικού:

Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να στείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα στο παρακάτω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Περισσότερες Πληροφορίες:

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το κ. Γαρδίκη Ιωάννη στο τηλέφωνο 2106479345

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr