Θέσεις πρακτικής άσκησης για φοιτητές Οικονομικών Σπουδών, Λογιστικής & Διοίκησης

Θέσεις πρακτικής άσκησης για φοιτητές Οικονομικών Σπουδών, Λογιστικής & Διοίκησης στην εταιρεία Softone Technologieς 

Η SoftOne Technologies, μία από τις μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρείες σχεδιασμού και ανάπτυξης ERP & CRM συστημάτων, επιθυμεί να απασχολήσει τρείς (3) Τελειόφοιτους  των ΤΕΙ Λογιστικής/Διοίκησης Επιχειρήσεων και τρείς (3) Τελειόφοιτους ΑΕΙ Οικονομικών Σπουδών/Λογιστικής/Διοίκησης Επιχειρήσεων για τη πρακτική τους άσκηση.

Πιο συγκεκριμένα:


πρακτική άσκηση softone

Περιγραφή Θέσης:

Junior Consultant

- Εκμάθηση του ολοκληρωμένου επιχειρηματικού λογισμικού (ERP)  της SoftOne, 

- Ανάπτυξη δεξιοτήτων για υποστήριξη συνεργατών και πελατών της εταιρείας,

- Επικοινωνία με συνεργάτες και πελάτες, επίλυση αποριών χρήσης και υποστήριξη των Εμπορικών και Λογιστικών εφαρμογών της SoftOne

Με το τέλος της πρακτικής άσκησης, οι ασκούμενοι θα έχουν αποκτήσει πολύ καλή γνώση χειρισμού του Soft1 ERP & CRM, και παράλληλα θα είναι σε θέση να παράσχουν υποστήριξη πρώτου επιπέδου σε συνεργάτες και πελάτες της εφαρμογής.

Τόπος διεξαγωγής:

Αθήνα, Λ.Κατσώνη & Αχιλλέως 8, Καλλιθέα

Απαιτούμενα προσόντα:

Αναζητούνται φοιτητές με γνώσεις λογιστικών, οικονομικής διαχείρισης ή διοίκησης επιχειρήσεων, εξοικείωση στη χρήση υπολογιστών, άριστη γνώση αγγλικών και όρεξη για μάθηση! Γνώσεις δεύτερης γλώσσας και ERP συστημάτων θα ληφθούν θετικά υπόψη κατά την αξιολόγηση.

Ατομικές Ικανότητες:

  • Προφορική Επικοινωνία
  • Ομαδικότητα
  • Αντίληψη/Κατανόηση

Γενικές Προϋποθέσεις:

Η απασχόληση των φοιτητών πραγματοποιείται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το πρόγραμμα σπουδών τους και τη νομοθεσία σχετικά με την πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης.

Αποστολή Βιογραφικού:

Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να στείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα στο παρακάτω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερες Πληροφορίες:

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το κ. Σταύρο Τριανταφύλλου στο τηλέφωνο 2111022222

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr