Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης 2017 στο Eurofound με μισθό 1.300 ευρώ

Πρακτική άσκηση 2017 στο Eurofound με μισθό 1.300 ευρώ

Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης διάρκειας έξι μηνών υλοποιεί το Ευρωπαϊκό Ιδρυμα για τη Βελτίωση των Συνθηκών Εργασίας και Διαβίωσης (Eurofound). 

Η δράση απευθύνεται σε νέους πτυχιούχους, αλλά και σε όσους μετά την πρόσφατη απόκτηση του τίτλου σπουδών τους, βρίσκονται στην αρχή της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.


Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να λαμβάνουν μέρος για πρώτη φορά σε πρόγραμμα πρακτικής. Επίσης, θα πρέπει να διαθέτουν άριστη γνώση μίας από τις ευρωπαϊκές γλώσσες και καλή γνώση μίας δεύτερης. Tα πεδία που θα ασκηθούν οι συμμετέχοντες αφορούν την έρευνα στους τομείς: εργασιακός βίος, απασχόληση, κοινωνικές επιστήμες (από δύο θέσεις) και δημιουργία θέσεων απασχόλησης (μία). Επίσης, στους κλάδους ανθρωπίνων πόρων, πληροφοριών-επικοινωνιών (από δύο) και σύνδεσης με το γραφείο Βρυξελλών (μία θέση). 

Οι ασκούμενοι θα λαμβάνουν μηνιαίως 1.309 ευρώ, ενώ παρέχεται επίδομα για μετακινήσεις και συμπληρωματικό επίδομα για τους ασκούμενους με αναπηρία.

Βιογραφικά υποβάλλονται έως τις 29 Ιανουάριου (περισσότερα εδώ).

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr